Overleg gebruiker:Beany/Archief/aug 2012

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Trijnstel in het onderwerp Inactiviteit

Deze archiefpagina bevat overleg van augustus 2012.

Kijk hier voor de archiefindex.

Waarschuwing inactiviteitsregel[brontekst bewerken]

Beste Beany,

Op 2 september 2012 voldoe je niet meer aan de eis van minimaal 50 bewerkingen als je geen bewerkingen meer doet. Als je geen bewerkingen meer doet verlies je op die datum het moderatorschap. Houd verder rekening met de nieuwe criteria waarover ik je al eerder heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten, LolSimon -?- 8 aug 2012 03:59 (CEST)Reageren

Inactiviteit[brontekst bewerken]

Hallo Beany, je laatste 50 edits gaan terug tot 3 september 2011 [1]. In de richtlijnen voor de moderatoren staat onder het kopje Activiteitscriterium:

"Een moderator die in de laatste 12 maanden minder dan 250 bewerkingen heeft gedaan, zal de moderatorstatus worden ontnomen. Opnieuw moderator worden, gaat volgens de normale procedure. Om moderatoren die nog niet aan dit criterium voldoen de gelegenheid te geven daar naar toe te werken, geldt tot 1 januari 2013 nog het oude aantal van 50 bewerkingen."

Aangezien je geen speciale moderator bent, loop je de kans dat je op termijn je moderatorschap zult verliezen. Als je je moderatorschap niet wilt kwijtraken is het daarom belangrijk om weer wat actiever te worden. Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 27 aug 2012 23:13 (CEST)Reageren