Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Bfab056

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Afbeelding:Telefoniste1.jpg
Hallo Bfab056, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.303 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

{{ws}}

  1. 9 mrt 2007 08:14 Onzin toevoegen op 118
  2. 9 mrt 2007 08:22 Onzin toevoegen op 1888
  3. 9 mrt 2007 08:29 herhaling na revert

Zoud u onmiddelijk willen stoppen met het toevoegen van informatie over 118 op onze jaarpagina's? Zo niet, dan ben ik genoodzaakt u te blokkeren; dit gedrag wordt namelijk als vandalisme gezien. Ciell 9 mrt 2007 08:29 (CET)Reageren

Gebruiker[brontekst bewerken]

Deze geregistreerde gebruiker is waarschijnlijk ook bekend als 145.7.182.13 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren).

Beste moderator, of waar dit ook vandaan komt. Ik doe *geen* pogingen tot vandalisme of andere frauduleuze handelingen. Ik constateer dat op de jaarpag '1850' een verwijzing naar de dienst nummerinfo 1850 is opgenomen, en wilde die nuanceren. Aangezien 1850 niet de enige nummerinfodienst is, heb ik een andere mij bekende dienst toegevoegd ter nuancering van dat statement op de jaarpagina. Het is niet mijn statement dat 1850 als nummerdienst daar staat, en ik snap niet dat ik wordt gemaand terwijl een ander daar als eerste een kennelijk wel geautorisserde aanpassing mocht doen in soortgeljke termen. Gaarne meten met dezelfde maten en een dergelijke nuancering toestaan of de verwijzing naar 1850 nummerinformatie ook verwijderen van de jaarpagina.

Dat nummer is door het eerder genoemde ip toegevoegd aan de pagina. De tekst is door mij al in zijn geheel verwijderd. Deze edit [1] is echter wel geheel van jou en ook op een jaarpagina: pas dus een beetje op waar je je goedbedoelde informatie neerzet. Grz, Ciell 9 mrt 2007 09:11 (CET)Reageren

Hi Ceil. Gaarne dan ook de 1850 pagina nakijken en de tekst verwijzend naar de 1850 dienst daar verwijderen. Ik snap de verdediging van de jaarpagina's en kan me daarin vinden. Ik ga in ovl om te kijken hoe we Wiki kunnen verrijken met de informatie over nummerinfodiensten 118/0900-8008/1888/1850/1802/0900-1313 en vele anderen. De huidige verwijzing naar 1850 als vervanger van 1818 is pertinent onvolledig. Er komen binnenkort aantal 18xy diensten in de plaats van 118. Niet alleen 1850. Info is dus onjuist. 118 verdwijnt, 0900-diensten blijven, een aantal 18xy diensten ontstaat. Ja, ik zal van de jaarpagina's afblijven, hoewel ik denk dat 'nummerpagina's' uitsluitend toewijzen aan jaartallen in deze te rigide is. Kan er een categorie op jaarpagina worden toegestaan met andere verwijzingen naar schijnbare jaartallen gerelateerde informatie? Sorry, ik ben ook maar een newbie en nu druk doende om de Wiki mores te leren kennen. Als ik het zo zie, vergt dat nog wel wat bijschaving.

Zo, eerst de ws hierboven maar even doorgestreept en je een tekstje gegeven waar de beginselen van de wiki in staan. Let vooral even op het ondertekenen van overleg dmv 4x~ (~~~~; veranderd na opslaan in je naam + tijd). Nu: je verhaal is warrig voor mij, ik wist helemaal niet dat er meer dan 1 nummerinfodienst bestond :-). Ik vraag me af in hoeverre dergelijke telefoonnummers encyclopedisch zijn: het is misschien interessant als kleine paragraaf in bijvoorbeeld het artikel Telefoonnummer en afgeleiden, maar een zelfstandig artikel lijkt me wat dubieus. Ciell 9 mrt 2007 09:36 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Telefoniste1.jpg[brontekst bewerken]

Beste Bfab056, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Telefoniste1.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070410 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 11 apr 2007 03:02 (CEST)Reageren