Overleg gebruiker:BluewaterPR

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door DutchTina in het onderwerp Gebruikersnaam aanpassen
Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Gebruikersnaam aanpassen[brontekst bewerken]

Beste BluewaterPR,

Welkom op Wikipedia! Volgens de voorwaarden van Wikipedia is het niet toegestaan om een bedrijfsnaam als gebruikersnaam te hanteren. Om de gebruikersnaam uit de roulatie te halen heb ik uw account geblokkeerd. U kunt via deze tool een nieuwe gebruikersnaam aanvragen voor uw huidige account. Nadat uw aanvraag verwerkt is zal uw account weer gedeblokkeerd worden. Ik zie uw aanvraag graag tegemoet.

Groet, Tina (overleg) 6 dec 2019 15:57 (CET)Reageren

Hallo BluewaterPR, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.131 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Kladblok verwijderd[brontekst bewerken]

Beste, welkom op Wikipedia. Ik heb uw kladblok direct verwijderd omdat het overgenomen tekst bevatte waar geen auteursrechtelijke toestemming voor gegeven is.

Daarnaast was het niet Nederlandstalig, was de inhoud in het geheel niet op betrouwbare onafhankelijke bronnen gebaseerd (Wikipedia kent een neutraal standpunt waardoor we niet zomaar van eigen kanalen kunnen overschrijven) en bijvoorbeeld ook in 'wij'-vorm geschreven. Succes verder en bij eventuele vragen: stel ze gerust hieronder of aan onze helpdesk. Mvg, Encycloon (overleg) 6 dec 2019 14:46 (CET)Reageren

Ik snap alle genoemde redenen waardoor de pagina is verwijderd. Echter, vraag ik mij af wat ik moet doen om wel een bedrijfspagina te maken zoals veel andere bedrijven hebben, in dat geval op de internationale of engelstalige wikipedia. Ik vertegenwoordig Bluewater, en ben namens Bluewater in bezit van alle ateursrechten en overgenomen teksten. Mijn doel is om gewoon een algemene, objectieve & informatieve bedrijfspagina te schrijven, wie weet na oprichting van de engelstalige pagina ook een in het Nederlands.

Alvast bedankt, ik hoor het graag.

Christiaan

Beste Christiaan,
Over het algemeen luidt het advies: schrijf niet over uzelf of zaken waar u nauw bij betrokken bent, als een onderwerp relevant genoeg is komt er vanzelf een keer een neutrale gebruiker die dat uit zichzelf doet.
Mocht u niettemin toch een artikel willen aanmaken (wat niet verboden is, mits u het betaald bijdragen openbaar maakt), kan ik aanraden zoveel mogelijk te schrijven op basis van wat onafhankelijke bronnen over uw bedrijf gemeld hebben. Mogelijk heeft u ook wat aan onze snelcursus (zie hier de Engelstalige variant).
Ik denk niet dat het zinvol is de auteursrechtelijke toestemming te regelen: die tekst is in de huidige vorm niet geschikt voor publicatie. Mvg, Encycloon (overleg) 6 dec 2019 15:56 (CET) PS: Reageren kan gewoon hieronder, om de discussie overzichtelijk te houden.Reageren