Overleg gebruiker:Boefmaster Holland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Freaky Fries in het onderwerp Externe links op Priyanka Chopra
   Welkom op Wikipedia, Boefmaster Holland!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk een vrij en productief gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise e.a. aanvullen met je eigen gegevens en gebruik maken van taalsjabloontjes.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel" (Dat kan alleen na registratie). Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

Tjipke de Vries 16 jan 2006 20:45 (CET)Reageren

Externe links op Priyanka Chopra[brontekst bewerken]

Hallo Boefmaster Holland,

Ik heb een aantal externe links in het artikel Priyanka Chopra weggehaald. Zo hoeven fansites niet genoemd te worden, aangezien ze geen meerwaarde bieden voor het artikel. Ook is Wikipedia geen "link-archief", waarin oude en vorige websites vernoemd worden. Daarom heb ik de oude officiële website ook weggehaald. Met vriendelijke groet, Freaky Fries (Overleg) 6 okt 2009 10:32 (CEST)Reageren

Opgelet! Externe link(s)

Beste Boefmaster Holland, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Priyanka Chopra, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Bij deze het dringende verzoek te stoppen met het plaatsen van externe links. Freaky Fries (Overleg) 6 okt 2009 10:41 (CEST)Reageren

Freaky Fries: Het is mij bekend dat Wikipedia niet te veel externe links wil. Ik was echter nog midden in mijn bewerking toen ik al door uw wijzigingen in een bewerkingsconflict kwam te zitten waardoor mijn andere wijzigingen teniet waren gedaan. U had dus ook even kunnen wachten. Nu zou ik kunnen gaan discussiëren over de relevantie van de inhoud van externe links maar van India en hun artiesten hebben de meesten in dit in zichzelf gekeerde land toch geen kaas van gegeten. Ik staak mijn bijdrage aan Wikipedia voorgoed en kan iedereen hetzelfde aanraden.