Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Capstat

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door De Jaren in het onderwerp N.a.v. je artikel over het UMTC

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Capstat, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 10 mrt 2019 23:14 (CET)Reageren

Melding beoordelingsnominatie UMTC[brontekst bewerken]

Hallo Capstat, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over UMTC. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 10 mrt 2019 23:14 (CET)Reageren

N.a.v. je artikel over het UMTC[brontekst bewerken]

  • Ik zag vandaag dat jouw artikel over het UMTC door een of meer medegebruikers van de wikipedia voor verwijdering is voorgedragen, omdat het "encyclopedisch niet relevant" (met een wiki-term: NE) zou zijn. Dat oordeel lijkt me ten onrechte: een bijna 70 jaar oude studentenvereniging met rond de 300 leden verdient m.i. zeker een plaatsje in de wikipedia, zoals dat ook met veel andere studentenverenigingen het geval is.
  • Een andere zaak is dat het artikel wel erg algemeen van aard is en nauwelijks specifieke (wapen)feiten over juist het UMTC vermeldt. Er zullen in die bijna 70 jaar toch wel enige opmerkelijke zaken zijn voorgevallen, of wellicht zijn er bekende oud-leden die genoemd kunnen worden? Bestaan er disputen of onderafdelingen, of hebben die bestaan? Heeft het UMTC een verenigingsblad? En: waarin onderscheidt het UMTC zich van andere studentenverenigingen? Ik noem maar wat zaken, en waarschijnlijk kun je verdere inspiratie opdoen door het lezen van de wikipedia-artikelen over enkele andere (ook Utrechtse!) studentenverenigingen.
  • Een mogelijkheid - gesteld dat je lid bent van het UMTC - is ook dat jullie vereniging een kleine commissie aan het werk zet om dit artikel op een aantal punten aan te vullen; de (eind)redactie hierbij lijkt me in elk geval bij jou in goede handen.
  • Iets anders: jouw wiki-gebruikersnaam Capstat komt met een rode link in beeld, wat betekent dat je nog helemaal niets hebt ingevuld in het veld van je gebruikersnaam. Bijvoorbeeld ook niet iets algemeens als: "Ik ben student (of heb gestudeerd) in Utrecht en ik ben actief in de wikipedia sinds ....". Met zo'n zinnetje blijf je, als je dat wilt, "prettig anoniem", en ben je van die "akelige" rode link bij je gebruikersnaam af... Ik geef het je maar in overweging.
  • Ik sluit dit stukje af met 4 tildes (4 × ~), zodat - zoals dat hoort - mijn gebruikersnaam in beeld verschijnt.