Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Chrystle Dassonville

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door IDD5000 in het onderwerp Kasteel De Mot
Welkom op Wikipedia, Chrystle Dassonville! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.381 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Sint-Gertrudiskerk (Ternat)[brontekst bewerken]

Beste Chrystle, Welkom op Wikipedia, en proficiat met je eerste lemma. Ik heb een paar kleine dingen bijgewerkt. Zo moet een lemma in een categorie zitten. Voor kerken hebben we ook een infobox, daar kan je nog verdere info in kwijt. Eigenlijk had je beter je kladblok gebruikt om het lemma voor te bereiden. Nu loop je een groot risico dat je lemma in de volgend uren voor verwijdering wordt genomineer omdat je er nog aan bezig bent. Geen nood, je krijgt twee weken om het verder bij te werken. Ik hou het lemma in het oog en ga je verder tips geven. Als je vragen hebt, vraag gerust op mijn overlegpagina. Je inleiding moet anders. Daar staat te veel detail in die verder in het lemma hoort. De eerste lijn moet vooral over de belangrijkste feiten gaan. Dus een 15e eeuwse katholieke parochiekerk in het Vlaams-Brabantse Ternat. Ik geef je later nog een voorbeeld over hoe je de referenties beter kan plaatsen. Maar ga vooral naar lemmas van andere kerken. Afkijken mag. Groeten uit Brussel SvenDK (overleg) 1 mrt 2017 10:44 (CET)Reageren


Beste,

dit is mijn 2de lemma die ik maak voor een opdracht voor school. Ik kreeg de opdracht van mijn docent om mijn artikel online te plaatsen zodat hij dit kon nakijken. Ik heb ondertussen de nodige aanpassingen gedaan en dingen toegevoegd, doch kan ik deze toevoegingen niet meer online zien. Kan u mij zeggen hoe dit komt?

Chrystle Dassonville (overleg) 1 mrt 2017 12:13 (CET)Reageren

Dag Chrystle, Wil je snel contact opnemen met me? Benedict Wydooghe (overleg) 28 mrt 2017 19:40 (CEST)Reageren

Kasteel De Mot[brontekst bewerken]

Geachte Chrystle,

In de categorie "Kerkgebouw in Vlaams-Brabant" bevindt zich onder de rubriek "C" een artikeltje van uw hand, met een eigenaardige naam: "Gebruiker:Chrystle Dassonville/Kladblok". Eigenlijk zijn het twee artikeltjes verwerkt in één tekst, namelijk:

  • Kasteel De Mot, en
  • Sint-Getrudiskerk (Ternat).

Ik heb opgemerkt dat het artikel in verband met de Sint-Getrudiskerk inmiddels zijn weg gevonden heeft, en ook een correcte titel.

Het artikel over Kasteel De Mot hoort vanzelfsprekend niet thuis in de categorie "Kerkgebouw in Vlaams-Brabant". Heeft U al een oplossing gevonden ?

IDD5000 (overleg) 20 mei 2017 21:50 (CEST)Reageren

Kladblok-ontwerp "Kasteel De Mot" en "Sint-Getrudiskerk".[brontekst bewerken]

Geachte Mevrouw,

Sedert 1 maart 2017 stond een DUBBEL kladblok-ontwerp met als titel Gebruiker:Chrystle Dassonville per vergissing gecatalogeerd in de volgende categorieën:

  • Categorie:Ternat
  • Categorie:Kerkgebouw in Vlaams-Brabant

De inhoud was enerzijds Kasteel De Mot en anderzijds de Sint-Getrudiskerk.
Het verkeerde klassement werd veroorzaakt doordat U overijld de categorieën in kwestie had toegevoegd.
Beide artikelen hebben (correct gesplitst) reeds hun plaats in de genoemde categorieën. Bijgevolg heb ik de categorie-vermeldingen uit het ontwerp (alléén) verwijderd. Zodoende is de foutieve toestand rechtgezet.

Met hoogachting.

IDD5000 (overleg)