Overleg gebruiker:Citowoz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Astrion in het onderwerp Virtual Action Learning
Hallo Citowoz, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.812 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Virtual Action Learning[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik moet helaas melden dat ik je artikel Virtual Action Learning zonet het wiu-sjabloon gegeven, wat betekent dat het in de huidige vorm niet echt geschikt is. Je krijgt echter wel de kans hier iets aan te doen en ik wil je dan ook aanmoedigen dit te doen. Lees even de tips hierboven voor het schrijven van 'n goed artikel, ik denk dat je het daarmee al heel wat kunt opknappen. Ook even dit: om een witregel in Wikipedia te zetten, moet je tweemaal op enter drukken. Één enter zal nl. niets doen. Om secties te maken in een pagina, moet je de titeltjes daarvan tussen twee of meer =-tekens zetten, dus bv. == Titel ==. Er komt dan ook vanzelf een inhoudstafel op de pagina, er zelf één maken is dan niet nodig. Gebruik liever geen vet om secties te maken (je kunt het zelfs beter zo weinig mogelijk gebruiken, behalve om de titel van het artikel in de eerste zin te benadrukken). Het wiu-sjabloon betekent ook dat je artikel op de verwijderlijst is geplaatst. Concreet betekent dat dat het artikel in 2 weken kan worden opgeknapt om behouden te blijven. Zeker doen zou ik zeggen! Meld eventuele aanpassingen ook op de verwijderlijst a.u.b. (link bovenaan artikel).

Voor vragen kun je op mijn overlegpagina terecht. Discussiëren over de nominatie kun je beter op de verwijderlijst. MichielDMN 🐘 (overleg) 1 sep 2010 10:04 (CEST)Reageren

Ongewenste gebruikersnaam
citowoz B.V. is de naam van een bestaand bedrijf en een bedrijfsnaam mag volgens hier geldende regels niet gekozen worden als gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: citowoz B.V. is de naam van een bestaand bedrijf en een bedrijfsnaam mag volgens hier geldende regels niet gekozen worden als gebruikersnaam). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Astrion 1 sep 2010 10:45 (CEST)Reageren