Overleg gebruiker:Deun

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Deun (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 5 jul 2011 13:54 (CEST) Aanmaken verwerpelijke onzinpagina op een overlegpagina van een ip-adres
  2. 31 jul 2011 21:22 (CEST) Aanmaken overlegpagina Overleg:Tautologie (logica) zonder zinvolle inhoud
  3. 31 jul 2011 21:24 (CEST) Nogmaals
  4. 31 jul 2011 21:43 (CEST) Vandalisme op pagina Overleg gebruiker:Mathonius
    • blok - onbepaalde tijd, ingelogde vandaal

{{hola}}

Deun: een deuntje, een melodie


Doe iedreen een lol en spring van een gebouw af bovenstaande user.. Is mijn gekozen wikinaam en er was ruimte. Dat er mongôls zijn als jou die te dom zijn om te kunnen lezen kan wiki weinig aan doen.

Nou, kan het iets minder? MrBlueSky (overleg) 5 jul 2011 20:59 (CEST)[reageer]

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Uw gebruikerspagina
Beste Deun, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Mathonius 22 jul 2011 23:21 (CEST)[reageer]


Blijft niks over van dat woordje vrij zo..

Tja, Wikipedia is zo vrij als wat, maar het is geen speeltuin... Trijnsteloverleg 22 jul 2011 23:24 (CEST)[reageer]

Ok, ik ga weer buiten lopen met sokken aan en een permanente FACEPALM.. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Deun (overleg · bijdragen) 22 jul 2011 23:27 PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Natuurlijk ;) Deun (overleg) 22 jul 2011 23:34 (CEST)[reageer]

Overlegpagina's[brontekst bewerken]

Beste Deun, zoals op de overlegpagina van uw IP-adres (zie hier) reeds uitgelegd, de overlegpagina's op dit project zijn bedoeld voor overleg met andere medewerkers over aanpassingen van de encyclopedie, niet voor geklets over het onderwerp zelf. Deze bewerking van u is daarom ongedaan gemaakt. Groeten, Mathonius 22 jul 2011 23:46 (CEST)[reageer]


Ik wil niet vervelend zijn maar diegene die dat assume gedeelte schreef begrijpt dat gezegde niet in relatie tot iemand die zijn best doet. Goede bedoelingen is iets anders dan je best doen. Deun (overleg) 22 jul 2011 23:53 (CEST)[reageer]