Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Fellenoord

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Agora in het onderwerp E.S.T. Fellenoord
Hallo Fellenoord, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.804 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 7 jan 2008 11:19 (CET)Reageren

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Wikipedia is een internetencyclopedie, maar omdat de "redactieleden" niet samen in een kantoor zitten maar over de hele wereld verspreid zijn, is het handig dat ze een kleine ruimte hebben waar ze zichzelf kunnen presenteren, anderen kunnen dan zien wat bijvoorbeeld de interesses van iemand zijn. Daarvoor is de gebruikerspagina uitgevonden. Met vriendelijke groet, Ken123|overleg 7 jan 2008 17:17 (CET)Reageren

E.S.T. Fellenoord[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel E.S.T. Fellenoord zal meteen verdwijnen omdat het reclame-achtig en niet neutraal geschreven is. Hierboven staan wat links en tips. Groetjes. — Zanaq (?) 7 jan 2008 17:23 (CET)

  • je artikel is nu via de normale procedure genomineerd voor verwijdering. Nuweg was misschien wat overdreven maar feit blijft dat het in deze vorm niet voldoet. Kijk eens op pagina's van andere (studenten) sporverenigingen en pas uw artikel aan. Agora 8 jan 2008 12:29 (CET)Reageren
    Deze versie ziet er inderdaad aanmerkelijk beter uit: veel plezier met verbeteren, als je vragen hebt hoor ik het wel. — Zanaq (?) 8 jan 2008 12:33 (CET)
    Sorry, de eerste versie was een regelrechte kopie van onze site. Wat er nu staat is allemaal zakelijk toch? Het verhoudt zich wel tot andere Eindhovense studentensportvereningen denk ik. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Fellenoord (overleg · bijdragen)
    Dan hebben we dat gemist: als we gezien hadden dat het gekopieerd was hadden we je daar ook op aangesproken. Ik neem aan dat de nieuwe tekst origineel materiaal is? Op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080108 kun je de discussie volgen (en eraan meedoen). Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 8 jan 2008 12:56 (CET)

Sjablonen[brontekst bewerken]

Het weghalen van wiu-sjablonen is niet toegestaan. Over 2 weken zal worden beoordeeld of het in aanmerking komt om te blijven staan, op grond van de inhoud op dat moment en argumenten op de verwijderpagina. Bart (Evanherk) 8 jan 2008 12:27 (CET)Reageren

  • Sorry, ik wist niet wat het was dus haalde ik het maar weg