Overleg gebruiker:Gemeenteveendam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Brinkie in het onderwerp Bewijs leveren van vrijgave copyright
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Kopijrechtensituatie Veendam (plaats)[brontekst bewerken]

Beste gemeenteinwoner van Veendam, vermoedelijk heb je voor de Geschiedenis van Veendam gebruik gemaakt van het artikel Veendam op een andere website. Vandaar heb ik je bijdrages teruggedraaid. Mocht het niet zo wezen dat het kopijschending is, dan draai je het maar terug. Geograaf 27 aug 2007 22:49 (CEST)Reageren

Op die pagina staat:
Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2004-2007 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec.
Kortom, zonder expliciete toestemming is dit een schending van het auteursrecht. Deze tekst moet vrijgegeven worden onder de GFDL. Deze toestemming moet u sturen naar het adres dat staat op Wikipedia:OTRS. Dit is helaas noodzakelijk, anders kan Wikipedia in het uiterste geval voor de rechter worden gedaagd. Ik hoop dat u hiervoor begrip heeft. Tot die tijd zal uw bijdrage aan Veendam (plaats) moeten worden verwijderd. --Brinkie 28 aug 2007 10:13 (CEST)Reageren
Ik lees net op Overleg:Veendam (plaats) dat de tekst oorspronkelijk van de gemeente Veendam afkomstig is? Die vermeldt op hun site:
De informatie op de webpagina's zoals zij verschijnen op veendam.nl, de officiële site van de gemeente Veendam, verschijnen onder verantwoordelijkheid van de afdeling Communicatie. De informatie, teksten en visualisaties, vallen dan ook onder copyright van de gemeente Veendam.
Kortom, ook vakantienederland.nl is een schending van het auteursrecht... --Brinkie 28 aug 2007 10:35 (CEST)Reageren

Bewijs leveren van vrijgave copyright[brontekst bewerken]

Beste Gemeenteveendam, via Wikipedia:OTRS kunt u een mail sturen met daarin het bewijs dat de teksten op de website van de gemeente Veendam onder de GFDL mogen worden vrijgegeven. Nog beter zou het zijn als ze dit even op hun site vermelden... Groeten, Brinkie 29 aug 2007 14:20 (CEST) PS: onderteken uw bijdragen met 4 tildes ~~~~, dan verschijnen gebruikersnaam en datum/tijd automatisch.Reageren