Overleg gebruiker:Hirvikarpanenswatter

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Je inzending
Hallo Hirvikarpanenswatter, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.770 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je inzending[brontekst bewerken]

Dag Yschuurmans, welkom en leuk dat je meedoet! Ik heb je inzending verplaatst naar Gebruiker:Yschuurmans/Schoolvakanties Europa, zodat het overeenkomt met het wedstrijdreglement en de titel die je hier aangeeft. Nadat de wedstrijduitslag bekend is, kan dit artikel naar de artikelnaamruimte gezet worden door jou of door iemand anders (als je wint, doet de jury dit voor je). Mvg, Encycloon (overleg) 15 feb 2020 16:35 (CET)Reageren

Mooi artikeltje en interessant om weten. Ik zou wel voorstellen om het artikel te hernoemen naar "Schoolvakanties in Nederland" omdat dit het hoofdonderwerp is met daarbij de vergelijkingen tussen de schoolvakanties elders in Europa. Mvg DirkVE overleg 16 feb 2020 12:38 (CET)Reageren
Even een inhoudelijke noot: ik zou toch aanraden dit artikel niet in de hoofdnaamruimte te publiceren (ook met de titel Schoolvakanties in Nederland). Dit heeft met de volgende redenen te maken:
  • voor onze scholieren - Wikipedia is geografisch neutraal, en wordt bijvoorbeeld ook door Belgen gelezen. Het woordje 'onze' is dus niet gepast.
  • Ook het totaal aantal schoolvakantiedagen is voor de Nederlandse kinderen erg laag - lijkt op een eigen oordeel, in strijd met WP:NPOV.
  • Het onderdeel Schoolvakantieduur gekoppeld aan geluk en prestaties gaat niet direct over schoolvakanties, en lijkt mij in strijd met WP:GOO. Er wordt namelijk zelf een verband gelegd tussen resultaten.
Hopelijk kun je deze opmerkingen als leerpunten meenemen. Het prima artikel over de Wereld Universiteitskampioenschappen schaatsen 2020 is inmiddels in de hoofdnaamruimte te vinden. Mvg, Encycloon (overleg) 13 mrt 2020 13:31 (CET)Reageren

Aanmoedigingsprijs 2Wiljoen[brontekst bewerken]

Aanmoedigingsprijs 2Wiljoen

Beste Yschuurmans, een loting heeft jou de aanmoedigingsprijs toebedeeld. Helaas zijn de Wikipedia-mokken momenteel uitverkocht, maar in plaats daarvan kan ik je de keuze bieden tussen een Wikipedia-schrift of een digitale Bol.com-bon (à €7,-).

Wil je me per mail laten weten wat je keuze is? Als je voor het schrift kiest, verneem ik dan ook graag je NAW-gegevens.*

Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 13 mrt 2020 12:00 (CET)Reageren

* Als je die niet met mij wilt delen, kunnen we uiteraard naar een andere oplossing zoeken.