Overleg gebruiker:Jajajadatzalwel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Jajajadatzalwel in het onderwerp Categorie Kwakzalverij

Categorie Kwakzalverij[brontekst bewerken]

Beste Jajajadatzalwel, we willen graag bereiken dat de categorie Kwakzalverij niet kan worden afgedaan als een sluiproute om persoonlijke opvattingen over artikelen te spuien. Daarom zijn we bezig om stelselmatig alle artikelen in deze categorie te toetsen op de vraag of in het artikel zelf voldoende duidelijk wordt gemaakt wat het verband met kwakzalverij is, met een verwijzing naar betrouwbare bronnen. Meer informatie over dit project is te vinden op de betreffende overlegpagina. Aangezien jij een serie artikelen aan de categorie Kwakzalverij hebt toegevoegd, kan ik me voorstellen dat dit project ook jouw belangstelling heeft. De concrete aanleiding voor dit berichtje is James Tyler Kent. In het artikel staat niets over kwakzalverij en ik heb online geen Nederlandse of Engelse bronnen kunnen vinden voor een passage waarin hij met kwakzalverij in verband wordt gebracht. Ik ben er daarom toe overgegaan dit artikel uit de categorie te verwijderen. Als jij wel zulke bronnen weet, zou je het artikel dan willen aanvullen en het artikel weer in de categorie opnemen? Hetzelfde kan ook bij andere artikelen aan de orde zijn/komen. Voor Samuel Hahnemann denk ik zelf zo'n bron te hebben. Uiteraard zijn kritiek, commentaar, aanvullingen en correcties op het project welkom op de hiervoor genoemde overlegpagina.

Stuart LaJoie overleg 2 nov 2007 22:09 (CET)Reageren
Dank voor de mededeling. In geval van Kent ben ik het niet met je eens, ik stel voor de discussie eventueel op de overleg pagina aldaar te voeren. Paul 5 nov 2007 13:13 (CET)Reageren

RE: Co-piloot[brontekst bewerken]

Hallo,

Inderdaad, ik heb in meeste gevallen gebruik gemaakt van de term "co-piloot". Ik nam gewoon de letterlijke vertaling van het Engels, dat is waarschijnlijk de reden. En ja, Nederlanders zullen "navigator" of "bij-rijder' beter begrijpen. Ik zal het veranderen.

Bedankt voor het commentaar, en ik ben van plan er weer een paar bij te maken. Josti88