Overleg gebruiker:Joko011

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Joko011 in het onderwerp Bericht
Hallo Joko011, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.777 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

DirkVE overleg 16 mei 2012 14:34 (CEST)Reageren

Antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Beste Joko011, fijn om te lezen dat je mee wil gaan werken aan Wikipedia! Van harte welkom hier trouwens! Je bent inderdaad bijzonder uitgenodigd om zelf OOK bij te dragen aan deze encyclopedie, het is immers een gemeenschapsproject. Ik zie dat je daartoe al een eerste poging aan het ondernemen bent op je kladblokpagina; goede moed verder! In het welkomstbericht vind je heel wat tips over hoe je op een goede manier aan Wikipedia kan bijdragen. Ik wens je hierbij veel plezier en succes! Heb je verder nog vragen, stel ze dan gerust! Groet,


Grmbl76 (overleg) 22 mei 2012 12:53 (CEST)Reageren

 

Coach[brontekst bewerken]

Coachingsprogramma
Coachingsprogramma

Joko011 volgt het coachingsprogramma. De coach is Kippenvlees1.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Kippenvlees1 op de hoogte te stellen.

Hey Joko011,

ik zie dat je een coach zoekt. Ik zie dat je al goed bezig bent! Als je dat zou willen zou ik je kunnen helpen met wikipedia. Dus als je mij als coach wil, laat dan gewoon hieronder een berichtje achter en dan kunnen we beginnen :).

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 22 mei 2012 16:07 (CEST)Reageren

Hoi Kippenvlees1,
Bedankt voor je snelle reactie en je aanbod. Fijn dat je mijn coach wilt wezen!
Ik heb inderdaad al een poging ondernomen, maar ik kan waarschijnlijk nog wel wat bijsturing gebruiken. Ik ben er klaar voor, dus laten we maar beginnen:)--Joko011 (overleg) 22 mei 2012 16:31 (CEST)Reageren
Mooi. Als je vragen hebt stel die dan altijd, dat kan je gewoon doen op mijn overlegpagina. Als je het wil kun je ook op de wikipedia-IRC (#wikipedia-nl) komen, dat praat over het algemeen makkelijker. Als jij dit niet wil dan kunnen we het ook natuurlijk via hier doen, no problem. Ik ga nu even je kladblok doorkijken, want ik zag dat je daar al op bezig was en dan kan ik als het nodig is wat aandachtspunten doorgeven. - Kippenvlees (overleg‽) 22 mei 2012 16:45 (CEST)Reageren
Vragen zullen er nog zeker komen, dus bedankt voor de uitnodiging voor de Chat, ik zal daar zeker langs komen om te kijken wat daar allemaal te leren valt. Op mijn kladblok ben ik inderdaad wat aan het proberen, ik heb Digital Movie al gemaakt, en daar wil ik ook de uitgever van beschrijven, dus heb ik als basis een andere uitgever genomen op mijn kladblok.
Ben jij ook goed met licenties/copyrights? het lijkt mij voor het artikel Digital Movie de cover van de eerste uitgave erbij te plaatsen, maar volgens mij mag dat niet. Ook niet als ik zelf de foto ervan maak toch? Zou het helpen om de uitgever een mail te sturen met de vraag of dit mag?
Een foto van de eerste uitgave lijkt me onbegonnen werk en als je de toestemming krijgt van Scala BV zul je nog veel problemen krijgen hier op wikipedia. Wat wel kan is het logo van het blad uploaden. Het bevat namelijk alleen maar normale vormen (rechthoek, normale letters) die niet gecopyright mogen zijn :). - Kippenvlees (overleg‽) 22 mei 2012 17:29 (CEST)Reageren
Ik heb het logo nu op de pagina gezet. - Kippenvlees (overleg‽) 22 mei 2012 17:32 (CEST)Reageren
Oke, dan laat ik die coverfoto maar vallen, super dat je het logo erbij hebt gezet. Ik was juist bang dat ik daar problemen mee zou krijgen, maar dankzij je uitleg is dat helemaal helder.
Ik zie dat je ook al wat aanpassingen heb gedaan op mijn kladblok, ik zal mn best doen alle leerpuntjes te onthouden, want dat zijn er nogal wat;)

Bericht[brontekst bewerken]

Hoi Joko011,

ik zag je bericht op je gebruikerspagina en voelde me verplicht om je een berichtje te sturen. Ik had zelf niet verwacht dat Digital Movie zou worden verwijderd, maar moderatoren hebben zo hun eigen mening. Ik begrijp dat je nu totaal niet gemotiveerd bent, maar ik zal er voor je zijn mocht je toch weer actief worden. Wat er is gebeurd met het vandalismebestrijding weet ik niet, maar ik snap niet dat hulp niet op prijs werd gesteld. In ieder geval, hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 18 jun 2012 13:58 (CEST)Reageren

Hoi Kippenvlees1,
Bedankt voor reactie, ik waardeer je berichtje zeker. Ik neem het jouw ook zeker niet kwalijk en ik zat nog te overwegen je persoonlijk op de hoogte te stellen omdat je me goed gecoacht hebt.
Het verbaasde mij ook dat de pagina over digital movie verwijderd was omdat er meer mensen hadden gezegd dat er best mogelijkheden waren. Het gaat me niet om die pagina maar om het signaal dat afgegeven werd. Ook de stemming snapte ik niet helemaal, bij digital movie was er 1 stem voor, 1 stem tegen, dus verwijderd. Maar dat is aan de moderators.
Daarbovenop kwam nog het verhaal van de vandalismebestrijding.
Ik was gewoon bij de vandalismebestrijding in het IRC kanaal binnen gewandeld, heb daar toen wat aanpassingen gedaan wat sommigen wel wisten te waarderen want een van de beheerders heeft me toen nog een aantal tips gegeven. Iemand achtte het toen nodig om mij privé mede te delen dat ik eerst mijn eigen rommel maar eens op moest ruimen voordat ik anderen ging helpen. Dat vond ik een beetje jammer. Maar goed ik ben er niet op uit om mensen zwart te maken dus ik laat het er maar bij. Maar dat was voor de de reden dat ik het verstandiger vond om het even te laten rusten, totdat mensen mijn status weer wat anders inschatten.
Maar ik moet toegeven dat ik een aantal mensen hier ook zeer waardeer, dus misschien moet ik er gewoon even doorheen maar dat wordt dan na de zomer:)
Na de vakantie bruis ik weer van de ideeën om over te schrijven, dus dat komt vast goed:) Ik maak dus ook graag van je aanbod gebruik om je te behouden als coach, want er valt nog genoeg te leren....
Bedankt en tot snel.... --Joko011 (overleg) 18 jun 2012 14:25 (CEST)Reageren