Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Kees2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Besednjak in het onderwerp Judasevangelie
Hallo Kees2, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.314 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

17 mei 2007 17:57 (CEST)

Judasevangelie[brontekst bewerken]

met al die redirects zonder de dubbele links op te ruimen maak je er een puinhoop van. Bovendien vergeet je - en dat is een inhoudelijke opmerking - dat het evangelie van Judas (net zoals andere artikelen met de naam evangelie, gebruiken we standaard "evangelie naar ...") helemaal geen titel heeft! Het heet dus niet "Het evangelie van Judas". Besednjak 17 mei 2007 23:59 (CEST)Reageren

Besednjak Over de titel, Ik heb hem dus zo geschreven om dat ik hem onder deze naam ken. Hij is toch, onder deze titel algemeen bekent ? Maar ik zal hem weer terug veranderen zo als het was. Evangelie naar judas. Het lijkt me nu niet te lukken ik zal het morgen weer proberen om hem terug te draaien

Je zegt dat ik dubbele links plaats. je bedoel dan op die van The Nationl Geographic maar de een verwijst gewoon naar de hooft pagina en de ander gelijk naar de tekst pdf Dit deed ik om dat deze dan snel onderhanden is. Zelf moest ik even zoeken voor dat ik het vond. Ik wil namelijk dat ieder de juiste tekst / inhoud kan lezen.

Ook heb ik een link naar een Nederlandse vertaling geplaatst. Voor de mensen die geen Engels kunnen. En het is bovendien interessant om verschillende vertalingen naast el kaar te hebben. ter vergelijk voor de juiste bedoeling /betekenis van het Evangelie. De ene vertaling geeft een heel andere indruk als de ander. Dus dit lijkt me geen dubbele link.

Want zo als hij nu op Wiki staat klopt hij niet . Dat is een verdraaiing. Er zijn woorden / zinsdelen aan toegevoegd die helemaal niet in het oorspronkelijke stuk staan. Die vertaling mag eigenlijk de naam Judas evangelie niet dragen. Ik ben bezig met en vertaling om die er dan maar op te zetten. Maar dat vraagt tijd.

Wel dit is mijn motivatie.

Groet, Kees

Ps ik heb Op de pagina zelf staat inderdaad het een en ander dubbel wat ik wil verwijderen.

Dank je wel voor je toelichting, Kees. Ik houd mijn vingers voorlopig thuis ;-). (CEST) PS.: je kunt je berichten ondertekenen door aan het einde van een bericht vier tildes (~~~~) in te voegen. Besednjak 18 mei 2007 02:34

Wel zo als je ziet heb ik dus, waar dubbele informatie was deze zo veelmogelijk verwijdert. Dat onderteken begrijp ik nog niet maar dat is niet belangrijk denk ik.

Ik vind het jammer dat er een link is weg gehaald. Maar ja…