Overleg gebruiker:Kireke123

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Harry Potter (Daniel Radcliffe)
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 2 nov 2008 18:08 (CET) onterecht titel van Harry Potter wijzigen
  2. 2 nov 2008 18:08 (CET) aanmaken onzinpagina Harry Potter (Daniel Radcliffe) (doorverwijspagina)

Hallo Kireke123

Je artikel Georgina Leonidas is momenteel niet geschikt voor Wikipedia. Allereerst gaat het artikel eigenlijk meer over de aankomende Harry Potter-film dan over de actrice die in de titel van het artikel genoemd wordt. Je moet in een artikel niet te ver van het hoofdonderwerp afdwalen. Ten tweede is het artikel niet opgemaakt volgens de conventies van Wikipedia.

Het artikel zal nog twee weken ter beoordeling op de verwijderlijst blijven staan. Daarna beslist een moderator of het mag blijven. In die twee weken kan je proberen het te verbeteren.

Mvg. **Man!agO** 2 nov 2008 17:41 (CET)Reageren

Harry Potter (Daniel Radcliffe)[brontekst bewerken]

Ik laat de titelwijziging Harry Potter naar Harry Potter (Daniel Radcliffe) terugdraaien door een moderator. Deze naamsverandering is nergens voor nodig. Harry Potter (Daniel Radcliffe) kan wellicht dienen voor een artikel dat ingaat op Daniel Radcliffe's rol van Harry Potter, maar niet voor het hoofdartikel over de gehele Harry Potter-franchise.

**Man!agO** 2 nov 2008 18:07 (CET)Reageren