Overleg gebruiker:KjeltVl

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Hijs Hokij Den Haag

Hallo KjeltVl, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 28 sep 2018 02:19 (CEST)Reageren

Hijs Hokij Den Haag[brontekst bewerken]

Beste KjeltVl,

Welkom bij Wikipedia en geweldig dat je je op de pagina over Hijs Hokij Den Haag wil ontfermen. Ik proef uit je bijdragen dat je een groot fan van deze vereniging bent. Een zin als Met een bikkelharde selectie, een grote achterban en geweldige sfeer is een ijshockeywedstrijd van HIJS zeker een bezoekje waard! past prima in het clubblad of op de eigen website van de vereniging, maar niet bij een neutrale beschrijving van het onderwerp. Hier werken we met elkaar juist aan die encyclopedie, dus een neutrale en onderbouwde beschrijving van verleden en heden van een onderwerp. Ik begrijp dat het misschien een stap is om te gaan schrappen in je eigen tekst, maar ik wil je toch aanraden om dat te gaan doen, omdat anders anderen dat zullen oppakken.

Daarnaast zag ik dat je verschillende velden in de infobox probeerde te gebruiken. Een infobox, in dit geval de infobox ijshockeyclub, biedt alleen ruimte aan de velden die in de definitie van die infobox zijn opgenomen. Ook moet je precies die namen gebruiken. Verander je de benaming van een waarde dan wordt deze niet herkend en dus niet weergegeven. Verander niet de naam van het veld in de infobox, want dan zal die opeens op heel veel andere pagina's niet werken. Met deze bewerking heb ik een deel van de informatie alsnog in beeld gebracht.

Het zal je misschien zijn opgevallen, maar wat je braaf intikte achter Ron Berteling schaal, North Sea Cup, West-Europa Cup en Barbanson Cup niet wordt weergegeven in de infobox. De Ron Berteling schaal is volgens de NIJB alleen in de seizoen 2012/13 en 2013/14 door HYS The Hague gewonnen, niet in 2009/10. In het Engelse artikel over deze schaal zie ik echter wel een overwinning op 28 september 2009, aan het begin van het seizoen 2009/10. Helaas staat het daar zonder andere bron dan de NIJB-pagina die geen uitslagen noemt en HYS in 2009/10 niet de winnaar noemt.

Er valt nog het nodige te schrijven over ijshockey, en ik wil je graag uitnodigen daarmee door te gaan. Maar zorg er alsjeblieft voor dat het neutraal gebeurt en geef waar mogelijk aan waarop je zaken baseert, wat je als bron gebruikt hebt.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 28 sep 2018 02:19 (CEST)Reageren