Overleg gebruiker:Kunstuitschotteam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Dedalus in het onderwerp Welkom
Uw gebruikerspagina
Beste Kunstuitschotteam, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Beeldhouwerscollectief '[Kunst Uitschot Team]' (K.U.T.) is opgericht in juli 2003. Kern van het team zijn beeldhouwers Haasnoot en Tinga.

K.U.T. heeft als handelsmerk het op eigen initiatief/illegaal plaatsen van sculpturen in de openbare ruimte. Zo blijven zij onafhankelijk van de gemeente, welstandscommissies en galeries en bereiken door het 'verrassings effect' gemakkelijker het grote publiek.

K.U.T. werd vooral bekend door het bewerken van strandpalen in 1 nacht en het plaatsen van een houten urinoir op het stadhuisplein in het centrum van Leiden ter ere van bevrijdingsdag.

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Kunstuitschotteam, van harte welkom op Wikipedia. Ik zag in de recente wijzigingen dat je je eerste bewerking al gedaan hebt. Als je iets wil weten dat je niet kan vinden in het gebruikersportaal, stel dan gerust je vraag op mijn overlegpagina. Ik wens je tenslotte heel veel plezier op Wikipedia. Dedalus 20 jan 2006 10:09 (CET)Reageren

Op basis van uw informatie onder andere, aangemaakt Kunst Uitschot Team, K.U.T. en de doorverwijspagina Kut aangepast. Tinga is griekse mythologie, en Tinga wordt de beeldhouwer, indien encyclopedisch. Ik ben zeer benieuwd naar de beeldhouwwerkjes die u in Wikipedia gaat plaatsen. Let op de licenties voor afbeeldingen, naast GFDL ook Creative Commons in diverse varianten. Dedalus 20 jan 2006 10:09 (CET)Reageren