Overleg gebruiker:Kwissie/Archief/2009

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gebruiker:Kwissie Overleg_gebruiker:Kwissie Gebruiker:Kwissie/Afbeeldingen Gebruiker:Kwissie/Kladblok Gebruiker:Kwissie/Todo Gebruiker:Kwissie/Bijdragen Gebruiker:Kwissie/Test Gebruiker:Kwissie/Wikiproject
Home Overleg Afbeeldingen Kladblok Todo Bijdragen Test FilmProject


Filmproject: inventarisatie actieve deelnemers[brontekst bewerken]

Beste deelnemer aan het Filmproject,

Je hebt op de lijst van deelnemers aangegeven mee te willen werken aan het Filmproject op de Nederlandstalige Wikipedia, waarvoor dank! Inmiddels zijn, waarschijnlijk ook dankzij jou, 1,5 jaar na de oprichting van het project zo'n 750 artikelen volwaardig uitgebreid, waarmee ze voldoen aan de opgestelde richtlijnen.

Omdat we in principe als "team" samenwerken, maar dit niet altijd zichtbaar is, wordt je vriendelijk verzocht onderstaande punten even voor jezelf door te nemen:

  1. Schrijf ik nog geregeld filmartikelen of breid ik ze uit?
  2. Kijk ik wel eens op de projectpagina van het Filmproject?
  3. Bezoek ik wel eens de overlegpagina van het Filmproject?
  4. Bekijk ik wel eens één of meerdere lijsten van nog uit te breiden/te verbeteren filmartikelen?

Als je de meeste van bovenstaande punten met een "nee" kunt beantwoorden, ben je waarschijnlijk geen actief lid meer van het Filmproject. Om een objectief beeld te krijgen van de hoeveelheid deelnemers, wordt je vriendelijk verzocht je naam uit deze lijst te verwijderen.

Beantwoord je alles met een volmondig "ja", dan ben je waarschijnlijk nog een actief deelnemer. Het is echter misschien niet altijd zichtbaar óf je nog actief bent. Neem daarom eens een kijkje op de project- en overlegpagina, waar veel interessante onderwerpen of nieuwtjes worden besproken. Misschien heb je tips voor nóg betere richtlijnen of manieren tot samenwerking! Desnoods laat je regelmatig weten met welke activiteiten je bezig bent, waarbij anderen je vast willen helpen! Hopelijk tot ziens!

Vriendelijke groeten, Tom 26 aug 2008 19:55 (CEST)Reageren

P.S. Dit bericht is slechts bedoeld als reminder en reageren hierop is niet noodzakelijk. Ik ga ervan uit dat eenieder die niet actief meer is zijn naam uit de eerder genoemde lijst verwijderd. De rest hoop ik regelmatig te spreken!