Overleg gebruiker:Llara44

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door SieBot
Hallo Llara44, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.017 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 6 dec 2012 20:45 (CET)Reageren

Clara en Maria-Hof[brontekst bewerken]

Hoi. Ik zie dat je het artikel Clara en Maria-Hof hebt aangemaakt. De tekst lijkt echter afkomstig van een andere website. Dat is niet de bedoeling want mogelijk auteursrechtenschending. Daarom is het artikel voorgedragen voor onmiddellijke verwijdering. Als je de rechten op de tekst bezit kun je de formele toestemmingsprocedure volgen en kan het teruggeplaatst worden. De stijl moet dan nog wel aangepast worden, dus vaak is het makkelijker een nieuwe tekst te maken. — Zanaq (?) 7 dec 2012 10:51 (CET)

Antwoord coachingsverzoek[brontekst bewerken]

Mijn antwoord op je verzoek staat op Overleg gebruiker:FakirNL#Coaching gevraagd. Om de discussie op één plek te houden is het ook het makkelijkst de discussie daar te houden en mijn Gebruikerspagina op jouw volglijst te plaatsen. - FakirNLoverleg 7 dec 2012 12:48 (CET)

Beste Llara44,
je bent sinds 7 december niet meer actief geweest op Wikipedia. Als je momenteel weinig tijd hebt, dan snap ik dat, maar als je desondanks nog wel de intentie hebt bij te dragen aan Wikipedia, dan zou ik dat graag horen. Een klein berichtje hier op jouw overlegpagina is genoeg. Mocht je om welke reden dan ook Wikipedia nu al weer voorgoed verlaten hebben, dan betreur ik dat, maar dan weet ik dat ik ook het coachingstraject stop kan zetten. - FakirNLoverleg 22 dec 2012 22:46 (CET)

Hallo fakir, bedankt voor je antwoord. Sorry, iets lukt er niet....heb een heel verhaal gedicht over mijn interesses etc. en dat ergens gepost waar ik dacht dat het moest wezen, maar geen reactie op gekregen. Ai, ik snap nog weinig van het systeem. Het is mijn bedoeling om actief te worden hoor! Zit nu even druk in de vakantie, maar zal daarna het verhaal op deze pagina zetten dan kan je het lezen. Alvast dit: ik woon op een hofje in Dordrecht, de Clara en Mariahof, in deze spelling dus zonder streepjes, zo staat het op ons straatnaambord. Momenteel staat de naam van deze hof verkeerd gespeld op wiki en daarom kon ik ook de huidige pagina niet vinden. Ik zou graag deze pagina in de juiste spelling zien, zodat de pagina vindbaar is. Van die dingen! Beste wensen en tot later mails, Llara44

In de Lijst van hofjes in Nederland had je de spelling aangepast van Clara en Maria-Hof naar Clara- en Mariahof, terwijl je hier boven Clara en Mariahof schrijft. Welke is nu de correcte spelling? Sowieso kan het handig zijn om redirects oftewel doorverwijzingen te maken, zodat het artikel ook gevonden wordt als iemand net iets anders intypt.
Probleem is nu wel dat het artikel over het Clara en Mariahof verwijderd is omdat er auteursrechten zijn geschonden. Omdat ik ook moderator ben kan ik de pagina terugplaatsen, maar als alle tekst die niet op Wikipedia mag staan omdat er copyright op zit weggehaald wordt, dan hou je niet zo veel meer over. De kale versie staat nu tijdelijk op Gebruiker:FakirNL/Hofje, voel je vrij om het artikel in je eigen woorden weer iets uit te breiden! Als je een fototoestel of telefoon hebt kan je een foto maken, die uploaden naar Wikimedia Commons (zie hier hoe dat eenvoudig kan) en dan plaatsen we het artikel weer terug op Wikipedia onder de correcte titel (met of zonder streepjes). - FakirNLoverleg
Beste Llara44,
je bent inmiddels sinds 27 december niet meer actief geweest op Wikipedia. Als ik niet binnen enige tijd iets hoor dan zal ik mij genoodzaakt voelen het coachingstraject stop te zetten en als mislukt te beschouwen. Met vriendelijke groet, FakirNLoverleg 22 apr 2013 20:49 (CEST)
Bij deze stop ik de coaching vanwege bovengenoemde redenen. Jammer dat je blijkbaar geen toekomst voor jezelf ziet op Wikipedia. - FakirNLoverleg 20 mei 2013 20:17 (CEST)