Overleg gebruiker:Margadem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Margadem in het onderwerp Auteur
Welkom op Wikipedia, Margadem! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.498 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Coaching[brontekst bewerken]

Hallo Margadem,

Met plezier ga ik op je coachingsaanvraag in. Ik heb je berichten op mijn overlegpagina ook daar beantwoord, zoals gebruikelijk is.

Als je liever hebt dat ik je kortweg met Marga aanspreek zoals je een van je berichten op mijn overlegpagina ook hebt ondertekend, laat dat dan maar even weten. Als je mij liever met Maarten aanspreekt, vind ik dat prima.

Fijne avond nog! - netraaM24 feb 2020 22:25 (CET)Reageren

Coachingsprogramma
Coachingsprogramma

Margadem volgt het coachingsprogramma. De coach is Netraam.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Netraam op de hoogte te stellen.

Ik heb naar het artikel over Mireia Calafell gekeken, en op de bijbehorende overlegpagina wat punten genoemd. - netraaM25 feb 2020 17:57 (CET)Reageren

Voortgang[brontekst bewerken]

Hallo Margadem,

Ik zie dat je al een poosje niet meer hebt bijgedragen. Ik hoop dat alles goed gaat? Vr gr, netraaM20 mei 2020 10:32 (CEST)Reageren

Hallo! Ik zie dat je sinds mijn laatste opmerking helaas niets meer bij hebt gedragen of hebt kunnen dragen... ik hoop dat alles goed gaat. Voor nu zet ik de coaching stop vanwege inactiviteit, maar als je het weer op wil starten, dan kan je natuurlijk altijd bij me terecht op mijn overlegpagina.
Hopelijk zien we ooit weer van je, je maakt interessante bijdrages! - netraaM30 jan 2021 14:59 (CET)Reageren

Auteur[brontekst bewerken]

Ik heb de vrijheid genomen uw lemma over Eva Baltasar i Sardà ietwat aan te vullen en er een infobox in te plaatsen. Met vriendelijke groet, Hoyanova (overleg) 17 mrt 2022 17:24 (CET)Reageren

Bedankt, ik heb de e-mails voorbij zien komen. Morgen zal ik er naar kijken.~~~~. Margadem (overleg) 17 mrt 2022 17:39 (CET)Reageren
Ik had net even tijd en heb nog iets aangepast om de tekst in overeenstemming te brengen met het taalgebruik in gelijksoortige artikelen. Ook heb ik gespecificeerd voor welke dichtbundels Baltasar prijzen heeft gekregen, zodoende blijft dat niet vaag.
Verder heb ik 'afgestudeerd' weer hersteld, omdat de Catalaanse tekst 'llicenciada' vermeldt waaruit blijkt dat zij nog het oude curriculum heeft gevolgd vóór de wijziging Plan Bolonya in Catalonië die bachelor en master introduceerde.
Met vriendelijke groet, ~~~~ Margadem (overleg) 17 mrt 2022 18:23 (CET)Reageren