Overleg gebruiker:Matisse0512

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door T.vanschaik in het onderwerp Pentamethylarseen

Hallo Matisse0512, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 2 dec 2021 11:25 (CET)Reageren

Pentamethylarseen[brontekst bewerken]

Hoi
Bij het doorlopen van de nieuwe artikelen kwam ik het door jou aangemaakte Pentamethylarseen tegen. Ondanks wat gepruttel van een andere Wikipedia-editor kon ik er redelijk mee leven. Wel een paar opmerkingen:

  • Probeer, los van de vraag of er op het moment al een artikel over een chemische stof bestaat de namen van stoffen altijd als link neer te zetten. Dat heeft twee voordelen:
    • Een andere actieveling wordt hopelijk getriggerd om de betreffende stof in Wikipedia op te nemen en
    • Wordt het artikel aangemaakt, dan staan de linken ook meteen goed.
  • Laat bij het invoegen het sjabloon "infobox chemische stof" alle parameters, of je er waarden voor hebt of niet, staan. Niet ingevulde parameters verschijnen toch niet in het artikel. Het heeft wel twee voordelen:
    • De volgorde waarin de parameters staan is elke keer hetzelfde.
    • Iemand die een parameter wil toevoegen hoeft of wijzigen hoeft zich niet kattepukkelig te zoeken waar en of hij in de lijst staat.

Verder: ga zo door. :) T.vanschaik (overleg) 8 jun 2022 21:11 (CEST)Reageren