Overleg gebruiker:Mazzgius

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Verwijdering artikel Giuseppe Mazziotta
Welkom op Wikipedia, Mazzgius! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.382 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".



De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Nominatie A Tavola[brontekst bewerken]

Hallo Mazzgius, ik zag dat u/je een artikel hebt geschreven. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia.

De pagina is daarom op de beoordelingslijst geplaatst, waar ook een inhoudelijke toelichting staat. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.

Zie overigens ook Wikipedia:Belangenverstrengeling, indien van toepassing. Mvg, Encycloon (overleg) 21 feb 2021 12:38 (CET)Reageren

Ik kan me best voorstellen waarom u vind dat dit artikel niet past bij Wikipedia. Ik heb bij uw nominatie lijst een bericht achtergelaten met wat bronnen die dit verhaal kunnen bevestigen. Ik zal later proberen het artikel te verbeteren en met bronnen te vullen.
Bedankt voor uw hulp aan wikipedia om deze encyclopedie zo laten worden zoals het nu is. Mazzgius (overleg) 25 feb 2021 17:15 (CET)Reageren
Als u deze bronnen niet kan na lezen, gaarne hoor ik dat van u en zal ik ze hier ook op sturen. Mazzgius (overleg) 25 feb 2021 17:15 (CET)Reageren

Verwijdering artikel Giuseppe Mazziotta[brontekst bewerken]

Hallo Mazzguis,

Tot mijn spijt moet ik je melden dat ik zojuist het artikel over Giuseppe Mazziotta heb moeten verwijderen, omdat het wel promotioneel las. Daarbij heb ik ernstig mijn twijfels of er wel sprake is van encyclopedische relevantie. Dat er spraken is van nieuwswaarde zal ik niet ontkennen, alle referenties die ik kan vinden lijken van de afgelopen 2 dagen te zijn, maar dat maakt nog niet dat iemand dan ook van encyclopedische relevantie is.

Mochten er vragen zijn: stel ze gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Mocht je het echt niet met mijn beslissing eens zijn, dan kan er op deze verzoekpagina een onderbouwd terugplaatsverzoek ingediend worden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 21 mrt 2023 13:10 (CET)Reageren

Dag Dqfn13,
Hartelijk dank voor jouw eerlijke mening en voor het waarborgen van de kwaliteit van Wikipedia.
Ik was bezig met het aanmaken van een wikipedia pagina over mezelf gebaseerd op ware feiten waarbij ik internationaal mee heb gedaan een verschillende wedstrijden en prijzen van waaronder Michelin Gids en andere sterrenzaken. Hierdoor was ik van mening dat ik voldoende bronnen en feiten had om volgens de regels van wikipedia een pagina te kunnen maken. Ik hoop hierdoor jouw begrip, wellicht kunt u mij wat tips geven hoe ik dit op de juiste manier kan aanpakken?
Met vriendelijke groet,
Mazzguis Mazzgius (overleg) 25 mrt 2023 21:57 (CET)Reageren
Hallo Mazzgius,
Belangrijkste tip: schrijf nooit over jezelf of onderwerpen waar je nauw bij betrokken bent. Als jij van encyclopedische relevantie bent, dan pikt iemand het verhaal over jou vanzelf op en zal een objectief artikel over jou schrijven. Als jij toch een nieuwe poging wilt wagen: schrijf dan aan de hand van wat onafhankelijke bronnen óver jou schrijven, interviews horen daar niet bij, omdat dat jouw eigen antwoorden zijn. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 26 mrt 2023 21:22 (CEST)Reageren