Overleg gebruiker:MrBlueSky/Archief/okt 2014

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Romaine in het onderwerp Bugzilla

archief Deze archiefpagina bevat overleg van oktober 2014.

The Signpost: 01 October 2014[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
6 okt 2014 08:10 (CEST)

The Signpost: 08 October 2014[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

This Month in GLAM: September 2014[brontekst bewerken]





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

13 okt 2014 10:53 (CEST)

Bugzilla[brontekst bewerken]

Hallo MrBlueSky, Bij deze aan jou persoonlijk de oproep om nu actie te ondernemen. Ik zag namelijk dat je ooit een account hebt aangemaakt op Bugzilla. Over enige tijd zal Bugzilla buiten gebruik worden gesteld en verhuizen naar Phabricator die de functie van Bugzilla gaat overnemen. Om deze verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen worden gebruikers met een account op Bugzilla opgeroepen om nu een account aan te maken (inloggen met SUL-account/unified login) op Phabricator en die te koppelen aan het Wikimedia-brede SUL-account. Dit gaat als volgt:

  1. Ga naar https://phabricator.wikimedia.org/auth/start/
  2. Log daar in met je Wikimedia-account. Indien je gevraagd wordt om je Real Name kun je daar je gebruikersnaam of ander pseudoniem invullen dat je gebruikt.
  3. Zorg ervoor dat er voor dat er ingevuld staat welk e-mailadres je gebruikt in je Bugzilla-account: https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/email/ Op basis van dit e-mailares worden je bijdragen op Bugzilla gekoppeld aan jouw account. (Indien je een ander e-mailadres gebruikt voor je Wikimedia-account (SUL) is het aanraadzaam dit te wijzigen.)
  4. Voeg onder MediaWiki een link toe naar https://www.mediawiki.org/w/index.php?title=User:MrBlueSky in je profiel op https://phabricator.wikimedia.org/settings/panel/external/
  5. Op je profielpagina staat er nu als het goed is achter MediaWiki Userpage een link naar MrBlueSky.

Als je er niet uitkomt of als er vragen zijn, laat dit me dan weten. Groetjes - Romaine (overleg) 14 okt 2014 05:33 (CEST)Reageren

The Signpost: 15 October 2014[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Reactie op uw bericht[brontekst bewerken]

Naar aanleiding van uw reactie op mijn overlegpagina: Ik heb geen bezwaar tegen het terugdraaien van mijn toevoegingen, maar "Flitsgranaat" en "Koppelvlak" zijn wel degelijk Nederlandse woorden en naar mijn mening een waardige vervanging van "Flashbang" en een waardevolle toevoeging naast "interface". Ik hoop dat u voor deze twee woorden uw besluit heroverweegt.

Mvg, Glennznl (overleg)

Koppelvlak lijkt dan helaas voorlopig iets wat meer bij onze Afrikaanse dochtertaal gebruikt wordt, Google vindt op Flitsgranaat o.a. woordenboekwebsites, enkele filmpjes van nieuwswebsites en ingescande boeken die dit woord gebruiken.