Overleg gebruiker:OliverSchneider

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door Henna in het onderwerp Wikipedianen naar woonplaats

Welkom op Wikipedia!

Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. Ondanks het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel hebben we wat conventies en natuurlijk de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest.
  • Uw gebruikerspagina staat in een speciale naamruimte voor gebruikers. Het is niet de bedoeling dat u deze verhuist naar andere naamruimte.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~

OliverSchneider, van harte welkom bij wikipedia! Ik had de pagina Peter Vanvelthoven, die naar ik aanneem door u onder ip-adres 193.191.213.46 aangemaakt is, genomineerd voor verwijdering vanwege mogelijke auteursrechtenschending. Ik lees nu dat u werkzaam bent bij Vanvelthoven en dat er dus geen sprake is van een auteursrechtenprobleem. Kunnen we er dan vanuit gaan dat Vanvelthoven de tekst vrijgeeft onder de GNU Vrije Documentatie Licentie?
Vriendelijke groeten, cicero 23 feb 2005 17:18 (CET)Reageren

Ja. Dit is correct. Wij zullen waarschijnlijk Jimmy Wales ontmoeten deze vrijdag in Brussel, daarom is het zeer belangkrijk dat deze pagina vlug in orde komt :-) OliverSchneider 23 feb 2005 19:21 (CET)Reageren

Bedankt voor het snelle antwoord! Ik zal de pagina van de verwijderlijst schrappen. Hartelijke groeten, cicero 23 feb 2005 19:27 (CET)Reageren
Bedankt! Ik werk onder dezelfde naam in de franse wikipedia. Ik zal proberen mijn paginas in het nederlands te vertalen.
Beste Olivier ik heb het artikel over Peter Vanvelthoven een beetje gesnoeid om het wat serieuzer te krijgen. zou u de afkortingen van de universiteitsnamen voluit kunnen vermelden? Als Ollander in Bangkok, Thailand kan ik die namelijk niet plaatsen :( Wae®thtm©2005 23 feb 2005 21:03 (CET)Reageren

Bedankt aan iedereen voor jullie help! Jimbo komt vandag tegen 3u. Verschillende leden van de pers hebben bevestigd (oa VRT) OliverSchneider 25 feb 2005 13:35 (CET)Reageren

Hoi ik zou graag als mogelijk nog de volledige geboortedatum willen hebben ipv alleen oktober ... . Is het ook mogelijk om ons foto's te verschaffen van alle regeringsleden/ministers? Het is voor ons altijd erg moeilijk aan rechtenvrij beeldmateriaal van beroemde personen te komen. Wae®thtm©2005 25 feb 2005 13:57 (CET)Reageren
Good idee. Ik zal zien wat ik kan doen.


Wikipedianen naar woonplaats[brontekst bewerken]

Woont u wel degelijk in Etterbeek? (een anoniem iemand voegde u toe op Wikipedia:Wikipedianen naar woonplaats) henna 16 dec 2005 12:40 (CET)Reageren

Chapter Wikimedia Belgium[brontekst bewerken]

Hello,

We want to create a Belgian wikimedia chapter. This chapter would work in 3 languages : Dutch, French, and English as administrative language. An effort of translation would be made towards the French and the Dutch. If you're interested by the creation of Belgian section, you can join us on http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Hallo,

Wij willen een Belgisch Wikimedia-chapter oprichten. Dat chapter zou drie werktalen hebben: Nederlands, Frans en - als administratieve taal - Engels. Een inspanning van de vertaling zou worden gemaakt op weg naar Frans en Nederlands. Indien u geïnteresseerd bent in de oprichting van een Belgisch chapter, dan kunt u dat kenbaar maken op http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

Bonjour,

Nous voulons mettre sur pied, une section wikimedia Belgium. Cette section fonctionnerait en 3 langues : le Néerlandais, le Français, et l'Anglais comme langue administrative. Un effort de traduction serait effectué vers le Français et le Néerlandais. Si la création de cette section belge vous intéresse, vous pouvez nous rejoindre sur http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Belgium/Members .

-- M0tty