Overleg gebruiker:QWxx01/Archief1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door QWxx01
LET OP: Dit zijn oude, gearchiveerde overleg-items. Om een vraag te stellen, kunt u het beste naar mijn REGULIERE overlegpagina gaan en daar uw vraag stellen!
Items die hier gepost worden, worden verwijderd zonder beantwoord te worden.

Antwoord[brontekst bewerken]

Beste QWxx01,

Ik heb jouw vraag op mijn overlegpagina beantwoord.

Met vriendelijke groet,

WinContro overleg 26 dec 2010 21:41 (CET)Reageren

Jwswets[brontekst bewerken]

Beste QWxx01,

Ik snap dat de uniformiteit belangrijk is binnen Wikipedia. Maar de juistheid van artikelen is mijns inziens nog belangrijker. Vandaar dat ik ook een spatie tussen RS en 4 (ook bij RS 5 en RS 6) heb geplaatst. Dit is namelijk hoe Audi het type noemt (zie Audi.nl of Audi.de)

Met vriendelijke groet,

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jwswets (overleg · bijdragen)

Beste Jwswets,
Al begrijp ik dat je het hoogstwaarschijnlijk van audi.nl hebt, toch wil ik je verzoeken om een exacte link te vermelden waarop dit :te verifieren is. Zonder bronvermelding kun je niets onderbouwen en zal ik de wijziging moeten terugdraaien omwille van de :uniformiteit. Schroom niet om dingen te vragen als iets niet duidelijk is!
Met vriendelijke groeten,
--QWxx01 (overleg) 27 dec 2010 15:07 (CET)Reageren

Privacy[brontekst bewerken]

Beste Florian,

Je plaatste zojuist op Overleg gebruiker:77.168.183.248 een dossier-vermelding van een aangemaakt onzinartikel. Daarbij vermeldde je de volledige naam van degene over wie het artikel ging. Een dergelijke vermelding kan over tientallen jaren nog altijd op het internet circuleren. Wanneer het over een gecyberpest persoon gaat, is dit natuurlijk hoogst onwenselijk. Maar ook wanneer iemand nu voor de grap iets over zichzelf plaatst, kan diegene over tien jaar best een stuk ouder en wijzer geworden zijn en wil diegene zijn naam niet in elke Google-zoektocht tegenkomen in een Wikipedia-dossier.

Daarom wil ik je met klem vragen om bij artikelen over NE-personen (cyberpesten, puberale onzin, artikelen over zichzelf, etc.) altijd de naam in het dossier onherkenbaar te maken of zelfs geheel weg te laten. Een moderator die beslist over al-dan-niet blokkeren kan namelijk altijd nog de verwidjerde artikelen zien, dus vermelden van de naam is niet nodig.

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 27 dec 2010 18:46 (CET)Reageren

Beste Erik1980,
Ik heb de edit gezien en snap nu waarom dit gebeurt. In de toekomst zal ik dit uit mezelf doen! Bedankt voor de tip!
Met vriendelijke groet,
--QWxx01 (overleg) 27 dec 2010 18:49 (CET)Reageren

Robpam[brontekst bewerken]

L.s., Ben bezig met opbouwen en aanpassen van de pagina. Bedankt voor de feedback. (Vrouw&Zorg)

Hoi Robpam,
Ik kijk over je schouder mee en zal af en toe het artikel controleren en eventueel kleine dingetjes verbeteren! Mocht je vragen hebben, schroom dan niet deze te stellen!
Met vriendelijke groet,
--QWxx01 (overleg) 27 dec 2010 20:42 (CET)Reageren

Hapi - cleanup[brontekst bewerken]

Please, look at Overleg:Hapy (Nijlgod)#Cleanup and forward the requests to whoever could handle them.
TIA. --CiaPan (overleg) 29 dec 2010 13:18 (CET)Reageren

nieuw kopje[brontekst bewerken]

QWxx01, ik heb niet zondermeer de pagina leeggehaald. Je was er rap bij. Ik hoop dat je de tijd hebt genomen de tekst na te lezen. Overigens heb ik op de overlegpagina ruimschoots tevoren aangekondigd, dat ik met het lemma bezig was. Dat is je kennelijk ontgaan. Nu zijn er overlappingen. Dat komt de informatie naar mijn mening niet ten goede. Voor de rest zal het mij aan de kouwe kont roesten. Mvrgr --Mammaanna (overleg) 10 feb 2011 11:00 (CET)Reageren

Hoi Mammaanna,
Aan mijn kant leek het alsof de pagina werd leeggehaald. Ik heb op je pagina inderdaad gezien dat je hier al langer mee bezig was. Sorry daarvoor. Als je wilt kan ik jouw bewerking weer terugdraaien. :Voorderest zal ik wel even meekijken met wat voor moois er allemaal van gemaakt wordt!
Met vriendelijke groet,
QWxx01 (overleg) 10 feb 2011 11:03 (CET)Reageren

Hoi Kuweedublixnuléén[brontekst bewerken]

Geeft niet. Ik ben allang blij met een vriendelijke reactie. Ik was er eigenlijk klaar mee. Alleen nog wat leuke illustraties toevoegen, maar ik weet eigenlijk niet hoe dat moet. Terugdraaien vind ik een goed idee! --Mammaanna (overleg) 10 feb 2011 11:18 (CET)Reageren

Moebarak[brontekst bewerken]

Beste QWxx01, Ik wou u er graag op wijzen dat Moebarak werkelijk is afgetreden en dus geen geklieder is. is te lezen hier, en ook op andere locaties Google maar eens.

Met collegiale groet, Chromium Logo Erik009 (overleg)

Hoi Erik009,
Je opmerking klopt. Heb het net gelezen, excuus!
Mvg,
QWxx01 (overleg) 11 feb 2011 17:25 (CET)Reageren