Overleg gebruiker:Realizable

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door RonnieV

Hallo Realizable, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 7 apr 2019 23:58 (CEST)Reageren

Hermes[brontekst bewerken]

Beste Realizable,

Bedankt voor je artikel over Hermes (Gent). Ik heb het betreffende artikel, dat eerder al verwijderd was, voor dit moment behouden. In mijn ogen wijkt het voldoende af van eerder geplaatste versies. Dat betekent wel dat het over twee weken alsnog beoordeeld zal worden, dus voor die tijd aangepast. Om het artikel meer kans op behoud te geven, zou het zeer wenselijk zijn als er andere bronnen (dan de eigen verenigingssite) aangedragen worden die onderschrijven waarom deze studentenkring belangrijk zou zijn en wat maakt dat dit selecte gezelschap van enkele tientallen/honderden studenten een plaats in een encyclopedie verdient. Zou jij je daarop willen richten?

Daarnaast is het stukje over de geschiedenis en de etymologie verwijderd, omdat dit letterlijk overeenstemt met [1]. Wil je die tekst mogen gebruiken, dan dien je aan te tonen dat jij de schrijver daarvan bent én dat je bevoegd bent om deze tekst hier te gebruiken onder de op Wikipedia van toepassing zijnde CC-BY-SA-licentie.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 7 apr 2019 23:57 (CEST)Reageren