Overleg gebruiker:RedactieITC

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Lymantria
Ongewenste gebruikersnaam
naam organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: naam organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Beste RedactieITC, Gelieve niet links van andere organisaties te vervangen door de uwe. Inhoudelijke bijdragen zijn zeer welkom, links en namen moeten niet meer zijn dan onbelangrijke bijzaken in een artikel. Ik hoop op uw inhoudelijke bijdragen, echter graag onder een andere gebruikersnaam (zie boven). Mvg, Lymantria overleg 25 jun 2010 09:07 (CEST)Reageren


We hebben geen links vervangen. Maar niet relevante links van een partij die leads verzameld met content van anderen verwijderd. Zelf hebben we een aantal linksuggesties gedaan, we begrijpen dat links niet gewenst zijn en hebben deze dan ook verwijderd.

Daarnaast hebben we een indhoudelijke toevoeging gedaan romdom CRM (Social CRM) deze werd ook zonder discussie verwijderd. Uit uw reactie begrijp ik dat het plaatsen van relevante inhoud toch juist wenselijk is?

Uw constatering is dus onjuist.

Ik weet niet waarom de naam niet kan, leek ons juist transparant richting de lezer. De naam is nu ITcommercie .