Overleg gebruiker:Stringer63

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Stringer63,

Allereerst nog een verlaat welkom op Wikipedia. Het kan zijn dat u dit account helemaal niet meer gebruikt en dit bericht niet leest, maar ik moet ervan uitgaan dat dat nog wel zo kan zijn.

Ten tweede: zoals u misschien al heeft gezien, maar waarschijnlijk nog niet, heb ik het door u geschreven artikel holografisch universum ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap. Naar mijn idee voldoet het artikel momenteel niet als deel van deze encyclopedie. Het onderwerp is 'encyclopedisch relevant' en is een bonafide, zij het speculatief, deel van de theoretische natuurkunde. Het is ook een onderwerp van spirituele en holistische beschouwingen; ook in die zin kan het relevant zijn. Door die twee echter niet uit elkaar te houden, en door bij het bespreken van de fysische aspecten eigenlijk niets te zeggen over de betekenis in de fysica (er worden alleen wat algemeenheden over de interpretatie van de kwantummechanica en de kwantumveldentheorie behandeld) is dit artikel naar mijn idee momenteel zo goed als onbruikbaar.

De 'beoordelingsnominatie' vindt u op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150816 en daar bent u ook welkom om eventueel te reageren op de beoordeling, die loopt gedurende twee weken vanaf vandaag. De uitkomst daarvan kan zijn dat het artikel verwijderd wordt, wanneer daarvoor goede argumenten zijn. Als dat gebeurt, is het jammer van het werk dat u erin gestoken hebt, maar dat is uiteindelijk geen doorslaggevend argument: het gaat erom of het artikel bruikbaar is.

Schroomt u alstublieft niet om hulp te vragen als het u niet helemaal duidelijk is hoe een en ander werkt en wat er van u verwacht wordt. U kunt dat doen door bijvoorbeeld op de Helpdesk (Help:Helpdesk een berichtje achter te laten of eventueel gewoon hieronder. Uw 'overlegpagina' staat op mijn 'volglijst' dus als u hier antwoordt, krijg ik dat ook te zien.

Met vriendelijke groet,

Paul B (overleg) 16 aug 2015 15:05 (CEST)[reageer]