Overleg gebruiker:Tekirdag~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Azady.nl
Hallo Tekirdag~nlwiki, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.806 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--SieBot 26 sep 2007 19:48 (CEST)Reageren

Azady.nl[brontekst bewerken]

Beste Tekirdag. Het argument 'onzin natuurlijk' is niet het sterkste om mee te beginnen. Verder is het wellicht interessant voor u om te weten dat duizenden mensen hun eigen project als het meest vermeldenswaardig betitelden. U bent daarin geen uitzondering. De gemeenschap bepaalt met elkaar wat we wel en niet op ons project genoemd wordt. Hiervoor hebben we netjes afspraken met elkaar gemaakt, die u via bovenstaand welkomstwoordje kunt opzoeken, samen met een hoop andere tips. Vriendelijke groet, MigGroningen 26 sep 2007 20:02 (CEST)Reageren

---> hierheen verplaatst vanaf verwijderde pagina

Beste MigGroningen, "onzin" is een standpunt. De argumentatie volgt daarna, ik heb nog steeds geen antwoord hierop. Waarom NRC wel en Azady niet?

Met vriendelijkere groet.- De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Tekirdag (overleg|bijdragen) .

Beste Tekirdag. We maken hier een encyclopedie, dus voorlopig proberen we alles wat in een echte encyclopedie thuis is, hier ook te doen. En een kleine selectie daarbuiten. NRC is een internationaal bekend fenomeen. Ik ben het ook vaak oneens met hun berichtgeving, daar gaat het niet om, maar het gaat om de algemene bekendheid. Uw project is vast en zeker een hele goede, maar voldoet, zo schat ik in, niet aan wat we 'encyclopedisch relevant' noemen. Overigens was de verwijderingsnominatie niet van mijn hand, noch het uiteindelijke verwijderen. Ik meende dat u wellicht behoefte had aan een korte uitleg, dus deze wilde ik geven. Voor verder vragen verwijs ik u graag naar collega Hendrik F K, die als eerste met uw artikeltje in aanraking kwam. Vriendelijkerderder groet ;-) , MigGroningen 26 sep 2007 20:16 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Azady.nl[brontekst bewerken]

Beste Tekirdag, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Azady.nl. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070926 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 27 sep 2007 02:18 (CEST)Reageren

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:46 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:39 (CEST)