Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Tommuskens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie van o.a. Human Office
Hallo Tommuskens, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.812 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 3 okt 2008 10:26 (CEST)Reageren

Human Office[brontekst bewerken]

Het is mij onduidelijk waar je nu een artikel over schrijft. Het bedrijf of het landgoed. Dat laatste is inmiddels meer beschreven dan het bedrijf en dat lijkt mij misplaatst in het artikel. PatrickVanM / overleg 3 okt 2008 13:00 (CEST)Reageren

Beste Patrick, ik ben nog steeds met het artikel bezig. Ik schrijf een breed artikel over het bedrijf, met daarbij een omschrijving van de vestigingsgebieden en de markt. Om te benadrukken dat de projectinrichtingsbranche een trendgevoelige branche is beschrijf ik wat uitgebreider de vestigingsplaatsen van Human Office in het buitenland, aangezien het hier plaatsen betreft die trendy zijn in de projectinrichtingsbranche. Dit heeft een ondersteunend karakter naar de beschrijving van het bedrijf. Ik probeer aan te tonen dat Human Office zich in een trendgevoelige markt begeeft en daar niet alleen in werkwijze maar ook in locatiekeuze vooruitstrevend is. Het is dus geen beschrijving van de terreinen op zich. Het geheel toont de filosofie van het bedrijf, die afwijkt van aanverwante bedrijven in de projectinrichingsmarkt.--Tommuskens 3 okt 2008 13:29 (CEST)Reageren

Sjabloon verwijderen[brontekst bewerken]

Beste Tom,

Het is niet de bedoeling om het weg-sjabloon te verwijderen. Dit kan alleen in overleg, op de verwijderpagina. Je krijgt twee weken de tijd om het te bewerken.

Vr. gr.,

Kattenkruid 3 okt 2008 14:48 (CEST)Reageren


Beste Kattenkruid,

Daar was ik niet van op de hoogte.

Ik kan het artikel wel continue blijven bewerken om er vervolgens weer achter te komen dat het weer iemand niet zint. Dus graag zou ik wat doelgerichte kritiek of tips willen hebben om het artikel te verbeteren.

Het wordt nu onder de categorie reclame gezet, maar andere artikelen vallen ook zo te definieren, dus dat vindt ik een beetje te makkelijk. De term "niet interessant" gaat hier niet op, want wat voor de een interessant is, hoeft het voor de ander niet te zijn.

Groeten. (niet ondertekend door Tommuskens)

Ja, Tom, het is ook lastig. Je moet aangeven waarom je bedrijf bijzonder is, zonder dat het reclame wordt. Simpel gezegd komen bedrijven op WP die bekend zijn en niet die het (willen) worden (althans, dit gaat op voor artiesten). In het laatste geval zal het nooit een blijvertje worden.
Enige tips: Sla het uitgebreide verhaal over de vestigingen over. Dat het in een oude kolenmijn is , is genoeg informatie, meer is niet nodig, zelfde voor de Engelse vestiging. Daarover blijft niets belangrijks voor de lezer over, alleen belangrijk voor de werknemers.
Dat het bedrijf succesvol en bekend is, moet blijken uit het artikel, anders moet je je erop voorbereiden dat het artikel verwijderd gaat worden. Kattenkruid 3 okt 2008 15:26 (CEST)Reageren
Kun je aangeven hoe het bedrijf het werkklimaat wil verbeteren, door welke veranderingen? Is dit revolutionair? Kattenkruid 3 okt 2008 15:32 (CEST)Reageren


Ik word zelf altijd kriegelig als mensen na nominatie van een artikel aankomen met: ja, maar dat-en-dat artikel zou je dan ook als reclame kunnen zien. In mijn ogen een kul-argument. Er is een nominatie uitgebracht op het betreffende artikel omdat het enigszins wervend aandoet. Je kunt niet verwachten dat iemand die het betreffende artikel nomineert alle andere (bijna 500.000) artikelen na gaat lopen of er nog meer om dezelfde reden genomineerd kunnen worden. Als je zelf een artikel tegenkomt wat je niet goed vindt (reclame, niet neutraal of gewoonweg niet encyclopedisch interessant) staat het jou vrij om zo'n artikel te nomineren.
In aanvulling op Kattenkruid: als een locatie van het bedrijf interessant, kan daar een apart artikel over worden geschreven. Let wel op: een locatie wordt niet interessant omdat er toevallig een bedrijf op staat, maar een locatie moet van zichzelf belangrijk genoeg zijn (vanwege natuur bijvoorbeeld).
succes. PatrickVanM / overleg 3 okt 2008 15:34 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie van o.a. Human Office[brontekst bewerken]

Beste Tommuskens, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Human Office en Human Office. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081003 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 4 okt 2008 02:03 (CEST)Reageren