Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:VueltaAbajo

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door TheDragonhunter in het onderwerp Wat is direct funding?
Uw gebruikerspagina
Beste VueltaAbajo, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 15 jul 2019 17:03 (CEST)Reageren

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo VueltaAbajo, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 9 feb 2020 05:22 (CET)Reageren

Wat is direct funding?[brontekst bewerken]

Hallo. Je verplaatste je kladblok naar de gebruikerspagina van een onbestaande gebruiker. Dat heb ik teruggedraaid. Artikelen staan in de artikelnaamruimte. In de huidige vorm voldoet het daar echter niet voor. Ik kan het wel verplaatsen, maar dan komt het op de beoordelingslijst terecht waarna het na twee weken verwijderd zou worden als je het niet aanpast. Daarom heb ik het terug in je kladblok geplaatst. Als je wilt verplaatsen wanneer het af is, zie de derde stap van Help:Titel van een pagina wijzigen. Zie verder Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Een prettige dag verder.Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 9 feb 2020 05:22 (CET)Reageren