Overleg gebruiker:YassinYoustoub010

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door TBloemink in het onderwerp Terugdraaiing
Hallo YassinYoustoub010, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.736 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Salam aleikum op de Nederlandstalige Wikipedia YassinYoustoub010! Dank voor het aanmaken van het artikel over Dhoe al-hijjah! Ik heb de naam veranderd naar Dhoe al-Hidzjah, omdat op de Nederlandstalige Wikipedia gebruikt wordt gemaakt van transliteratie van het Arabisch naar het Nederlands. hier staat een transliteratiegids, maar grosso modo is de Nederlandse spelling gebaseerd op de uitspraak, en die kan dus verschillen van de Engelse spelling. Zoals je opgevallen is het artikel door een collega ter beoordeing voorgedragen, maar ik zou me daar niet bijster druk over maken. Ik heb nog een paar andere dingen gewijzigd. Mocht je vragen hebben, aarzel ze niet om ze te stellen. Groetjes, Milliped (overleg) 14 jul 2018 01:27 (CEST)Reageren

WK 2018[brontekst bewerken]

Beste YassinYoustoub010, uw bijdrage op de pagina over het WK is verwijderd zie ik. Persoonlijk vind ik de informatie die je toevoegde best op Wikipedia passen, alleen kun je in dit geval de statistieken beter toevoegen op Statistieken wereldkampioenschap voetbal 2018. Daar is reeds een niet geheel ingevulde tabel geplaatst waarin de rangschikking wordt weergegeven. Wellicht is het een idee dat je jouw bijdrage hier toevoegt? Daka (overleg) 18 jul 2018 11:57 (CEST)Reageren

Bron[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

U heeft een wijziging aangebracht in het artikel Dhuhr. Kunt u uw bewerking onderbouwen met een bron? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. U kunt de bron bijvoorbeeld aangeven in het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat. Zie deze pagina voor meer informatie over bronvermeldingen op Wikipedia.

Met vriendelijke groeten, Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 16:08 (CEST)Reageren

voor mannen is het verplicht om het vrijdagsgebed te verrichten, en als alle andere gebeden, daar hoef ik als moslim niet lang voor na te denken– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door YassinYoustoub010 (overleg · bijdragen)
Uw eigen visie propaganderen is niet de bedoeling. Men werkt hier aan een neutrale Encyclopedie. Informatie die u toevoegt moet middels gezaghebbende bronnen worden bevestigd. Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 16:37 (CEST)Reageren
Bronnen kon ik niet vinden, maar dan toch hoef ik niet na te denken, dat alleen ongehuwde mannen verplicht zijn, is Oncorrect– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door YassinYoustoub010 (overleg · bijdragen)
Dit heb ik intussen gewijzigd. Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 16:44 (CEST)Reageren
Bron heb ik gevonden in een andere wikipedia pagina, dat 'wel'(!!) het goed zegt, het is voor Elke man verplicht, ik ben moslim en hier heb ik de kennis over, dit zegt het ook duideijk! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door YassinYoustoub010 (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.
Wikipedia is geen bron voor Wikipedia. Op Wikipedia moet tekst gebaseerd zijn op externe onafhankelijke bronnen: zie WP:GOO. Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 16:58
Een goede bron moet het zijn, Dat Was Deze. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door YassinYoustoub010 (overleg · bijdragen)
Zie: WP:GOO, en wat ik hierboven schreef. Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 17:15 (CEST)Reageren

Overleg:Dhuhr[brontekst bewerken]

Dag YassinYoustoub010, welkom op Wikipedia. Vandaag maakte u een Overlegpagina aan: Overleg:Dhuhr. Deze Overlegpagina is echter verwijderd omdat het info bevatte die geen overleg was. Inmiddels staat op de plek van de verwijderde Overlegpagina nu dit bericht aan u. Wikipedia is een encyclopedie, over overlegpagina's kunt u meer lezen op Wikipedia:Overlegpagina. Nog meer tips over het bewerken van Wikipedia leest u in het welkomstbericht. Met vriendelijke groet, Tulp8 (overleg) 30 jul 2018 18:01 (CEST)Reageren

Dag Tulp8, Oke. Vind ik best raar maarja, omdat deze pagina info zat dat incorrect was, dat had ik verbeterd, maar dat is steeds veranderd, dus deed ik de info in de overlegpagina. Deze discussie is al voorbij dus hier ga ik geen bezwaar in hebben (YassinYoustoub010 (overleg) 30 jul 2018 20:01 (CEST))Reageren

Tildes[brontekst bewerken]

Hallo YassinYoustoub010! Bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Als je wilt meedenken en discussiëren op overlegpagina's, is het echter de bedoeling dat je je bericht ondertekent door middel van vier tildes (~~~~). Hiermee wordt automatisch je gebruikersnaam en het tijdstip onder je bericht gezet na het drukken op "Pagina opslaan". Alleen zo krijg je een dialoog die deze naam ook waardig is.

Het invoegen van vier tildes kan op meerdere manieren, namelijk zo:

  • Klik op Ondertekening en tijdstempel (Ondertekening en tijdstempel). Deze knop is te vinden op de pictogrammenbalk boven het bewerkingsveld.
  • Klik op de groep van vier tildes onder het bewerkingsveld bij de Speciale tekens.
  • Met je toetsenbord:
    • Qwerty-toetsenbord: typ de tilde met [Shift] plus de toets links van de [1] of de [Z];
    • Azerty-toetsenbord: typ de tilde met [Alt gr] (rechts van spatiebalk) plus de [=~+]-toets (schuin rechts boven [Alt gr]).
Let wel, de tildetoets reageert op de meeste toetsenborden als een accenttoets: reactie na twee aanslagen (tweede aanslag op dezelfde toets of op de spatiebalk).

Zie de toepasselijke hulppagina Ondertekening.

Alvast hartelijk bedankt! Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 17:14 (CEST)Reageren

Mawlid an-Nabi[brontekst bewerken]

Beste YassinYoustoub010,

Fijn dat je wilt bijdragen aan Wikipedia. Ik zag je opmerkingen op de overlegpagina van Mawlid an-Nabi en het leeghalen van het artikel. Je verwijst daarbij naar een uitspraak die de profeet Mohammed gedaan heeft, namelijk Wie iets toevoegt aan deze zaak van ons wat niet hiertoe behoort, het zal verworpen worden.

Het is prima dat jij die opvatting hebt. Zoals jou ook bekend zal zijn, heeft een aantal andere stromingen binnen de islam andere opvattingen over Mawlid an-Nabi (en andere feestdagen). Ik stel voor dat je, zoals ook in het Engelstalige artikel gebeurd is, in het Nederlandse artikel ruimte neemt om je opvattingen van jou en de mensen uit jouw stroming op te schrijven. Dan geven we tegelijkertijd ruimte aan mensen die een andere opvatting hebben om dat ook te schrijven, waarbij iedereen elkaar in zijn waarde laat.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 15 aug 2018 23:18 (CEST)Reageren

KNVB[brontekst bewerken]

Dag, ik heb dit teruggedraaid omdat het me uitgesloten lijkt dat hier een betrouwbare bron voor bestaat. Mvg, Encycloon (overleg) 23 apr 2019 15:03 (CEST)Reageren

Terugdraaiing[brontekst bewerken]

Dag, ik heb deze terugdraaiing wederom teruggedraaid daar de wijziging die je doet vol met opmaak-, spel- en taalfouten zit. Daarnaast is er geen bron voor je bewerking, en dat zijn we op dit project verplicht. Vriendelijk verzoek dus niet nogmaals terug te draaien. Het alternatief is natuurlijk de wijziging voorzien van een bron of van juiste opmaak. Fijne bevrijdingsdagTBloemink overleg 15 jul 2020 17:23 (CEST)Reageren