Overleg gebruiker:Yelle Windey

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Romaine

Hallo Yelle Windey, Dank voor het schrijven van het artikel over het Kasteel van Moerzeke. Ik heb het artikel gelezen en wil je graag wat feedback geven om je artikel te verbeteren. Ik let daarbij op de kwaliteitsstandaarden van Wikipedia. De aandachtspunten:

  • Intro: niet goed, zie voor een voorbeeld in andere artikelen, bv Kasteel van Bouchout. Vermeld in de intro in ieder geval de gemeente en het land.
  • Links: een goed begin, maar meer zijn nodig.
  • Kopjes: naast het kopje "Geschiedenis" zou ik ook graag het kopje "Gebouw" zien waaronder beschreven wordt wat de bouwstijl is, welke vorm het kasteel heeft, etc.
  • Referenties: ontbreken! Elke alinea en elke twee/drie zinnen moeten een referentie hebben. Je kunt een referentie meerdere keren gebruiken. Zonder referenties kan een artikel niet als artikel gepubliceerd worden.
  • Overige: Als je in de gelegenheid bent zou het leuk zijn als je het kasteel zelf zou fotograferen. Graag dan van verschillende kanten en zowel overzichtsfoto's als foto's van de gebouwdelen/bijgebouwen/etc van het kasteel.

Zorg dat je deze feedback uiterlijk 23 april hebt geïmplementeerd. Romaine (overleg) 25 mrt 2019 08:21 (CET)Reageren