Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2013 02

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Hoi Zanaq, ik meen dat Zeusmodus zorgt voor het +-teken onderaan de pagina, waardoor je sneller naar het bewerkingsveld kunt gaan. Bij mij werkt deze functie niet meer. Ben je hier bekend mee? Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 9 feb 2013 10:52 (CET)[reageer]

Ja, ik moet nog kijken waarom dat niet meer werkt. Wist niet dat iemand die functie gebruikte... 😉 Groet — Zanaq (?) 9 feb 2013 11:29 (CET)
gerepareerd. — Zanaq (?) 9 feb 2013 11:40 (CET)
Waarvoor dank! JurriaanH overleg 9 feb 2013 17:34 (CET)[reageer]

Beste Zanaq,

Bedankt voor het uit brengen van je stem op de door mij gestarte peiling. Deze peiling was echter nog niet gestart en daarom heb ik je stem van de hoofdpagina naar de overlegpagina verplaatst. (zie) Ik hoop hiermee je voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Rik007 (O) 26 feb 2013 19:13 (CET)[reageer]

Waar is mijn artikel kv2 naartoe? Ik heb geen toestemming gegeven om het werk zo maar te verwijderen. Groet Tankman. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Tankman (overleg · bijdragen)

Hoi. Ik weet niet waarom je dat aan mij vraagt, maar het artikel is kennelijk verwijderd omdat het qua stijl niet helemaal encyclopedisch was, en er veel materiaal in stond dat niet over de tank zelf ging. Ik raad aan op WP:TERUG om terugplaatsing in de eigen naamruimte te vragen. Dan kun je er rustig aan sleutelen, en daar wil ik je dan best bij helpen. Er hoeft overigens nooit toestemming gegeven te worden om iets niet te gebruiken. Groetjes. — Zanaq (?) 2 mrt 2013 22:59 (CET)
Zie ook Overleg gebruiker:Dqfn13#Artikel KV 2 tank en Overleg gebruiker:CaAl#KV 2 Artikel. Hou het op één pagina Tankman. Dqfn13 (overleg) 2 mrt 2013 23:05 (CET)[reageer]
WP:TERUG is geen klachtpagina maar een verzoekpagina. dit is geen verzoek. Formuleer je verzoek hoffelijk, vraag expliciet om terugplaatsing, en vergeet de eigen naamruimte niet. Succes. — Zanaq (?) 2 mrt 2013 23:13 (CET)
Fijn dat je het "verzoek" hebt weggehaald, maar ik had gehoopt dat je een echt verzoek zou indienen. Ik ga nu zelf een verzoek indienen om het in mijn naamruimte terug te plaatsen, want ik ben toch wel benieuwd of er nog iets van te maken valt. Groetjes. — Zanaq (?) 6 mrt 2013 11:13 (CET)
Het artikel staat nu onder Gebruiker:Zanaq/KV-2. Ik ga er nog mee bezig. Je kan zelf uiteraard ook eraan bewerken (en iedereen die behulpzaam wil zijn natuurlijk ook 😉). — Zanaq (?) 6 mrt 2013 11:44 (CET)

Graag het artikel OF verwijderen of volledig herschrijven met nieuwe informatie. Groeten auteur artikel Tankman Tankman (overleg) 27 feb 2013 20:19 (CET)[reageer]

Het gaat mij hier om. Toen mijn artikel verwijderd was, dus niet geplaatst werd op wikipedia en ik het artikel dus niet kon gebruiken voor wikipedia (want het was afgewezen!) staat het al op een andere WOII site. Het is dus al in gebruik bij een professionele WOII site. Mijn artikel is in die tijd (zonder dat ik het wist) weer uit de prullenbak gevist en weer genomineerd voor plaatsing/bewerking (?). Dat vind ik op zich al raar en niet professioneel. Om eerst iets af te wijzen, te verwijderen en dan opnieuw uit de prullenbak te vissen zonder dat de auteur op de hoogte is. Wat ik vraag is het artikel volledig te herschrijven, de tekst die er nu staat eruit halen. Dank u. Tankman (Tankman) 27 jul 2013 20:25 (CEST)

Eerst hadden we toestemming nodig om het te verwijderen en nu hebben we toestemming nodig om het terug te plaatsen? In ieder geval is de tekst vrijgegeven onder de licentie [Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen]. Ik had gehoopt dat je blij zou zijn met de terugplaatsing, en dat je ook mee zou helpen het geschikt te maken voor wikipedia.
Maar ik vind het moeilijk om zelf de verschillende aspecten uit het artikel in coherente hokjes te plaatsen, en zal er waarschijnlijk niet mee verder gaan. Ik zal het voor nu laten verwijderen. Groet. — Zanaq (?) 28 jul 2013 14:12 (CEST)