Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing januari 2017/Voorstelling

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gebruikers die kandidaat willen zijn voor de Arbitragecommissie kunnen dat op deze pagina kenbaar maken tussen 1 en 8 januari 2017 12:00 (CET). De volledige gang van zaken tijdens deze verkiezing leest u hier. Indien gewenst, kunnen kandidaten al voor de formele openingsdatum hieronder hun interesse kenbaar maken.

Instructies om kandidaat te stellen[bewerken | brontekst bewerken]

De periode om kandidaat te stellen is verlopen.

Kandidaten[bewerken | brontekst bewerken]

Vragen en commentaar

Bij deze stel ik me met veel plezier kandidaat voor 2,5 maand AC-lidmaatschap. Volgens mij gaat het bij zo'n korte periode gewoon om "handjes" dus ik denk dat het niet nodig is om heel erg uit te weiden over mijn visie op conflictbeheersing of hoe de AC zou moeten functioneren. Mocht daar toch behoefte aan zijn, dan beantwoord ik die vragen graag.

Vragen en commentaar

Ik heb al een aantal keer overwogen om me kandidaat te stellen voor de Arbcom, maar dit toch iedere keer niet gedaan omdat ik verwachtte dat de werklast groter zou zijn dan mijn wikitijd. Op het moment zit ik door omstandigheden wat ruimer in mijn tijd en ik zie deze 2,5 maand dan ook als een mooie kans om mee te kijken met de huidige Arbcom-leden en te zien hoeveel werk er ligt en hoeveel tijd er werkelijk in gaat zitten. Als de taak van beide kanten bevalt, zal ik me waarschijnlijk in maart voor langere tijd kandidaat stellen. --Ciell 4 jan 2017 20:17 (CET)[reageren]