Naar inhoud springen

Wikipedia:De kroeg/Archief/20130306

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Arbitragecommissie — verkiezingen[bewerken | brontekst bewerken]

Eens per half jaar worden er verkiezingen gehouden voor de Arbitragecommissie (AC, ArbCom). De aanstaande verkiezingen vinden plaats vanaf 1 maart 13.00 uur (CET) aanstaande, beginnende met een ronde voor kandidering en voorstellen. U kunt stemmen op kandidaten en u kunt zich kandideren. Beide zaken zijn anders geregeld, maar niettemin belangrijk.

Voor de kandidering, stemming, het verloop, het stellen van vragen en het geven van commentaar en dergelijke en de (voorlopige) uitslag kijkt in het

Stemlokaal van de Arbitragecommissie


en de pagina's (in de vorm van links) die daarop staan vermeld met de deelonderwerpen, zodat gescheiden zaken gescheiden, ofte wel in goede orde, plaatsgrijpen. Graag roep ik u op de instructies aldaar nauwkeurig op te volgen.

Bijzonderheden

Wegens tijdgebrek bij de Bureaucraten worden ditmaal de verkiezingen gecoördineerd door ondergetekende, conform de Regelementen van de arbitragecommisie die voorschijven dat in zo'n situatie een moderator die niet verkiesbaar is voor de Arbitragecommissie de taak op zich neemt.

Een en ander had niet gladjes kunnen verlopen zonder de aangeboden en soms brutaal gevraagde maar gekregen ondersteuning van

  • Trijnstel Voor de adviezen met betrekking tot formele zaken zoals regelementen, vorm en inhoud
  • Romaine Voor de technische adviezen kanten, waarin ikzelf buitengewoon onkundig ben

Waarvoor alle dank voor hun adviezen. Het aanbod van Mathonius bleek niet anders nodig dan de zekerheid van ervaren hulp op de achtergrond, die toch ook zeer prettig werkt.

Met vriendelijke groet,


Uw coördinator

 —  „Jaspər Kloekmoed”  [ ! ? ]  28 feb 2013 23:08 (CET)[reageren]