Wikipedia:De kroeg/Archief/20150328

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Oproep voor de Belgische wikipedia gebruikers[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb op de pagina van Wikimedia Belgium een oproep gelanceerd voor vrijwilligers. Iedereen (je hoeft dus niet in Belgie te wonen) die graag meewerkt aan het samenstellen cq geven van presentaties aan jonge Wikigebruikers kan zich opgeven, ook via mijn email, de eerste deelprojecten lopen in Vlaanderen en dus in het nederlands, binnenkort ook in franstalig belgie en dus in het frans maar daar zal ik op de frasne wikipedia iets over roepen, later ook op de Duitstalige en mogelijk op de engelse.

Voor het geven van de presentaties hebben we vrijwilligers nodig in elke provincie van Bachten-de-kuppe tot in Voeren. Hoewel we om te beginnen mensen zoeken die ervaring hebben in het spreken voor een publiek, en het geven van presentaties/workshops, mag iedereen zich aanmelden. wie geen ervaring heeft kan die hier opdoen door mee te lopen met een ervaren vrijwilliger.

Voor het samenstellen van de presentaties gaan we een projectruimte maken in de WMBE wiki. Daar zal iedereen suggesties voor inhoud kunnen doen.
DerekvG (overleg) 21 mrt 2015 13:57 (CET)[reageren]