Naar inhoud springen

Wikipedia:De kroeg/Archief/20230430

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Though Texas sellers do not legally have to disclose whether a house is haunted, homeowners in four states (New York, New Jersey, Massachusetts, and Minnesota) do.

Hebben Nederland en nlwiki hier ook regels voor? Ik vraag het maar even, want ik ben me aan het voorbereiden op een aanmelding als moderator, waarbij mijn kat Kaspar automatisch medemoderator wordt. Zijn bezetenheden volgen een strikte planning, erop toeziend dat mijn linkerarm nooit helemaal krasvrij wordt. Mag je medemoderatoren blokkeren? Moet ik een juridische verklaring toevoegen aan mijn aanmelding?

Fijne zondag nog!  →bertux 23 apr 2023 11:17 (CEST)[reageren]

We moeten opletten dat we de dierenrechten niet schenden. Wikiwerner (overleg) 23 apr 2023 11:36 (CEST)[reageren]
Ik denk dat het prima is als moderators in koppels opereren. Dat is bij andere ordehandhavers ook zeer gebruikelijk, zie bijvoorbeeld hier: file:HUA-171769-Afbeelding van twee patrouillerende agenten van de spoorwegpolitie in de Jaarbeurstraverse bij het N.S.-station Utrecht C.S. te Utrecht.jpg. Ik heb nergens gezien dat moderators menselijke wezens moeten zijn. Dus als Kaspar de richtlijnen voor moderators onderschrijft zie ik geen probleem. Met vriendelijke groet, MartinD (overleg) 23 apr 2023 11:38 (CEST)[reageren]