Wikipedia:Opinielokaal/Lijsten van afleveringen van televisieseries mogen losse verhaal lijnen bevatten, dus vallen deze lijsten niet onder het "losse lijnen lemma"

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Lijsten van afleveringen van televisieseries mogen losse verhaal lijnen bevatten, dus vallen deze lijsten niet onder het "losse lijnen lemma".[bewerken | brontekst bewerken]

Opiniepeiling
Onderwerp Lijsten van afleveringen van televisieseries mogen losse verhaal lijnen bevatten, dus vallen deze lijsten niet onder het "losse lijnen lemma".
Stelling Op de pagina van wat al encyclopedisch is en wat niet staat de volgende tekst:
WP:NIET:"Losse verhaal-lijnen: Een samenvatting van de plot of het verhaal van een boek of film, etc kan zeker wel een onderdeel van een pagina zijn, maar heeft geen bestaansrecht als artikel. Waar een samenvatting van de plot of het verhaal deel uitmaakt van een pagina hoort de lengte wel in de goede verhouding te zijn tot de totale lengte van het artikel: het is slechts één van de onderdelen van de pagina".
Deze tekst is van toepassing op een artikel, omdat het artikel anders te lang wordt. Daarvoor worden net de seizoenspagina's gemaakt, om de tekst in het hoofdartikel niet te lang te maken. Op een seizoenspagina moeten losse verhaal-lijnen wel kunnen. Dus de stelling is: de seizoenspagina's van lijsten van afleveringen van televisieseries mogen wel losse verhaallijnen bevatten. Deze zijn daar namelijk voor gemaakt.
Begindatum n.n.b.
Einddatum
Keuzes Voor: ja, seizoenspagina's mogen losse verhaallijnen bevatten
Tegen: nee, seizoenspagina's mogen geen losse verhaallijnen bevatten
Coördinator
Opmerkingen
Een opiniepeiling verzamelt meningen van Wikipediagebruikers over een bepaald onderwerp en heeft geen bindende kracht. Gebruik hiervoor een stemming.


Voor[bewerken | brontekst bewerken]

Tegen[bewerken | brontekst bewerken]

Neutraal[bewerken | brontekst bewerken]