Wikipedia:Wikiproject/Podiumkunsten in Nederland/Bijeenkomsten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Projectpagina
Podiumkunsten in Nederland
Bijeenkomsten


NB: Dit is een beginnetje van de agenda met bijeenkomsten voor de community van het wikiproject Podiumkunsten in Nederland. De eerste bijeenkomsten zullen in 2021 gepland worden.

Je kunt je op deze pagina NU al aansluiten bij de Discord-community! Je blijft dan automatisch op de hoogte en kunt kennismaken met andere projectleden.


EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST[bewerken | brontekst bewerken]

Datum:

Tijd:

Uitnodiging / deelnemen: Klik op deze link om deel te nemen - je wordt automatisch uitgenodigd in onze community op Discord (lees meer hieronder)

Onderwerpen:

Bijeenkomsten[bewerken | brontekst bewerken]

De deelnemers aan het project Podiumkunsten komen geregeld online bij elkaar om te samen te werken aan projecten en elkaar te verder te helpen.

PS: Ook buiten de bijeenkomsten om, kun je gewoon even online langskomen bij onze community. Je vindt misschien niet altijd iemand online, maar je kunt wel even vrijblijvend rondkijken en een bericht of vraag achterlaten.

Sluit ja aan[bewerken | brontekst bewerken]

De online bijeenkomsten van Podiumkunsten in Nederland zijn vrij toegankelijk; je hoeft je niet eerst op te geven. Je kunt tijdens de bijeenkomsten op informele manier kennismaken met andere projectleden, die op Wikipedia en de TheaterEncyclopedie actief zijn. Daarbij is er ook alle gelegenheid om vragen te stellen, advies te krijgen of ideeën op te doen voor je eigen plannen met wiki.

UITNODIGING
Door op het logo te klikken wordt je uitgenodigd voor onze Discord community. Sluit je aan!
https://discord.gg/jUktyBJ9YR

Discord downloaden[bewerken | brontekst bewerken]

Voor onze bijeenkomsten gebruiken we Discord; met deze app kun je online berichten versturen (chatten), maar ook met elkaar praten in een audio- of videokanaal. Ook is het mogelijk om je scherm met elkaar te delen, wat het erg handig maakt om elkaar te helpen. Je kunt deze app voor je eigen platform (laptop, tablet, telefoon, Linux, MacOS, Android, iOS, MS Windows ...) kosteloos downloaden van de website van Discord. Aan het gebruik van de app zijn geen kosten verbonden.


DOWNLOAD

Voor de komende periode hebben we de volgende (online) bijeenkomsten gepland:

Geplande bijeenkomsten[bewerken | brontekst bewerken]

Zet alvast in je agenda:

  • Vrijdag ... januari 2021, 15:00u - Thema "onboarding/aanmonsteren" - aan de slag met WP, TE en het project Podiumkunsten in Nederland
  • Vrijdag ... februari 2021, 15:00u - Thema ...
  • Vrijdag ... maart 2021, 15:00u - AMA met Wikipediaan A.B.
  • Vrijdag ... april 2021, 15:00u - AMA met .... van DEN / Meemoo / ....
  • Vrijdag ... mei 2021, 15:00u - Thema ....