Wikipedia:Wikiproject/Wiki goes Caribbean/Gewenste artikelen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom   Hulp & Overleg   Gewenste artikelen   Resultaten   Afbeeldingen   Bronnen Cariben Bronnen Suriname   Bijeenkomsten

Gewenste artikelen per gebied[bewerken | brontekst bewerken]

Er valt nog heel wat te schrijven over het Caribisch gebied en Suriname! Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we de lijsten met gewenste artikelen opgesplitst per gebied:

Laat je door de hoeveelheid nog te schrijven artikelen vooral motiveren! We schrijven Wikipedia met z'n allen en iedereen werkt vanuit zijn eigen interesse. Neem dus vooral de onderwerpen die je aanspreken of die je liggen. Als je meer onderwerpen weet, vul de lijst dan gerust aan.

Doe je bewerkingen voor dit project? Vul dan, voordat je de bewerking opslaat, in de bewerkingssamenvatting #wgc in. Hiermee laat je ons weten dat je een bijdrage levert aan dit project!

Onderwerpen per thema[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder staan een aantal deellijsten met onderwerpen op thema, om eens rond te kijken:

Met z'n allen willen we als Wiki goes Caribbean projectgroep ook meer artikelen gerelateerd aan Suriname en het Caribisch gebied in de rubriek 'Uitgelicht' op de homepage plaatsen. Welk artikel heb jij uitgebreid zodat het in de rubriek Uitgelicht past? Of misschien heb je het niet zelf geschreven en ken je een artikel dat jij de moeite waard vindt? Stel het hieronder voor en wie weet komt ook dat artikel een dag lang op de homepage van Wikipedia te staan.

Deze artikelen passen in de rubriek uitgelicht:

  • ....

Bekijk de handleidingen voor het schrijven op Wikipedia of stel je vraag op de overlegpagina. Je kunt ook altijd contact opnemen met Michelle van Lanschot (vanlanschot-at-wikimedia.nl).