Abigail Deveraux

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Abigail Deveraux
Personage uit Days of our Lives
Afbeelding gewenst
Gespeeld door Paige & Ryanne Kettner (1994-1998, 2000-2001)
Megan Corletto (2001-2003)
Jillian Clare(2003-2004)
Ashley Benson (2004-2007)
Kate Mansi (2011-)
Persoonsinformatie
Geboren 19 oktober 1992
Familie
Relaties Josh
Max Brady
Chad DiMera
Cameron Davis
Austin Reed
EJ DiMera
Ben Rogers
Portaal  Portaalicoon   Media

Abigail Deveraux, ook al Abby Deveraux is een personage uit de soapserie Days of our Lives. Ze werd op het scherm geboren op 19 oktober 1992.

Personagebeschrijving[bewerken]

Abby is de dochter van superkoppel Jack Deveraux en Jennifer Horton. Ze werd geboren in 1992, maar intussen werd die datum aangepast naar 1989. Ze werd genoemd naar haar betovergrootmoeder Abigail Grayson.

Kort na haar geboorte werd er een beenmergdepressie vastgesteld bij Abby als gevolg van vervuild water. Jack was hiervoor verantwoordelijk omdat hij jaren ervoor toestemming had gegeven voor de vervuiling. Hij voelde zich schuldig en verliet Salem. Haar moeder begon een relatie met Peter Blake en Jack en Jennifer verenigden zich in 1997. Ze verhuisden naar Afrika in de zomer van 1998.

In 2003 verliest Abby haar vader en wordt ze een rebelse tiener. Ze geraakt bevriend met Chelsea Benson, die later de dochter blijkt te zijn van Bo Brady en Billie Reed. Ze draait weer bij wanneer het blijkt dat Jack nog in leven is. Ze helpt haar moeder met de opvoeding van haar jongere broer, Jack Jr. Het gezin wordt weer herenigd in 2006 waarna Jennifer, Jack en Jack Jr. naar Londen verhuizen. Abby blijft in Salem en leert Nick Fallon kennen; een lang verloren familielid. Ze krijgt een relatie met Max Brady maar ze gaan uiteindelijk uit elkaar wanneer Abby naar Londen verhuist om bij haar familie te zijn.

Sindsdien studeerde Abby in Spanje. Ze keerde terug naar Salem in 2011 om haar moeder te steunen tijdens haar scheiding met Jack. Ze begon een relatie met Chad DiMera, een relatie die niet goedgekeurd werd door haar familie aangezien het verleden van de familie DiMera. Later gaan ze uit elkaar wanneer Chad gevoelens krijgt voor Abby's best vriend, Melanie Jonas, en Abby verliefd wordt op de getrouwde Austin Reed. Wanneer ze, op een nacht, allebei dronken zijn, kussen Abby en Austin elkaar. De volgende morgen, ontwaakt Austin met een gevoel van spijt en denkt hij dat hij en Abby met elkaar geslapen hebben. Dit is echter niet waar maar Abby, die diepe gevoelens heeft voor Austin, liegt tegen hem en maakt hem wijs dat hij inderdaad met haar heeft geslapen. Austin heeft nog altijd gevoelens voor Carrie Brady en wil hun huwelijk redden. Abby verteld uiteindelijk de waarheid en Carrie en Austin herenigen zich. Later begint Abby een relatie met Cameron Davis, de halfbroer van Lexie Carver. Ze gaan uit elkaar wanneer Abby het moeilijk heeft met de dood van haar vader. Ze begint terug een relatie met Chad maar wanneer hij, in een dronken bui, onthult dat Will de vader is van Gabi's kind op het huwelijk van Nick en Gabi, maakt ze het opnieuw uit met hem.

Externe link[bewerken]