Bestand:100m women podium Zurich 2014.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

100m_women_podium_Zurich_2014.jpg(640 × 426 pixels, bestandsgrootte: 63 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: 100m women podium at the 2014 European Athletics Championships in Zurich : Myriam Soumaré (silver medal), Dafne Schippers (gold medal) and Ashleigh Nelson (bronze medal).
Datum
Bron erki.nl
Auteur Erik van Leeuwen, attribution: Erik van Leeuwen (bron: Wikipedia).
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Erik van Leeuwen, de auteursrechthebbende van dit werk, maakt het hierbij onder de volgende licentie beschikbaar:
GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008082610013775

Andere versies

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie22 aug 2014 09:46Miniatuurafbeelding voor de versie van 22 aug 2014 om 09:46640 × 426 (63 kB)Selligpau== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|100m women podium at the 2014 European Athletics Championships in Zurich : Myriam Soumaré, Dafne Schippers and Ashleigh Nelson.}} |Source=[http://www.erki.nl/pics/main.php?g2_itemId=98547 erki.nl]...

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata