Bestand:Affiche Dag van de Dans 2017 (promotiemateriaal).pdf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.241 × 1.758 pixels, bestandsgrootte: 1,63 MB, MIME-type: application/pdf)


Beschrijving

Beschrijving Dag van de Dans 2017 - FILM ‘Babel 7.16’  / - Workshop Jan Martens / - Workshop Katie Vickers / - Let’s Go Urban jamt! / Dag van de dans
Nederlands: van Sidi Larbi Cherkaoui & Damien Jalet & EastmanHet vertrekpunt van ‘Babel 7.16’, waarvan u vandaag de verfilming kan zien, is de eeuwenoude parabel over de toren van Babel, die onze hedendaagse maatschappij weerspiegelt. Dansers en muzikanten van uiteen­lopende origines vloeien samen in een multicultureel totaalspektakel,de wereld op één podium. 
Nederlands: Choreograaf en Creative Associate van deSingel Jan Martens geeft een introductie op de bewegingstaal van ‘The Dog Days Are Over’ en ‘Sweat Baby Sweat’. De workshop focust op uithouding, lichaamsefficiëntie, precisie, coördinatie, ritme en groepscommunicatie. Voor amateur-dansers en dansstudenten. 
Nederlands: Zaterdag 29 april is het de Dag van de Dans. Dansgezelschappen, cultuurcentra, kunstencentra, schouwburgen, filmzalen en werkplaatsen in Vlaanderen en Brussel zetten dans in de kijker.In deSingel kan u die dag inschrijven voor verschillende kunstcampusactiviteiten. Er zijn workshops en toonmomenten van studenten. Maar ook een exclusieve avant-première van de film ‘Babel 7.16’, een opname van de voorstelling van Sidi Larbi Cherkaoui en Damien Jalet op het festival van Avignon.Er zijn op de Dag van de Dans activiteiten georganiseerd door deSingel en activiteiten georganiseerd door het Conservatorium. Al deze activiteiten zijn gratis.Voor de Workshop Jan Martens, de Workshop Katie Vickers en de Film Babel 7.16 kunnen via de website van deSingel gratis tickets besteld worden: https://desingel.be/nl/programma/dans/dag-van-de-dans-2017?id=a0Jb000001wMPoaEAGVoor de Toonmomenten in de Zwarte Zaal en de Gele Zaal en de Inclusie Workshop kunnen via de website van het Conservatorium gratis tickets besteld worden:  https://www.ap.be/koninklijk-conservatorium/evenement/dag-van-de-dans/5021 
Nederlands: Workshop Katie Vickers Choreografe Katie Vickers zal in deze workshop putten uit het concept ‘dagdromen’ om samen met u te spelen met uw besef van toekomst, verleden en heden. Geen voorkennis vereist, de workshop is open voor iedereen, maar de plaatsen zijn beperkt. 
Nederlands: Urban Dance is volop in ontwikkeling. Dat bewijzen ook de jongeren van Let’s Go Urban. Ter gelegenheid van de Dag van de Dans jammen ze erop los. Be there! Plaats van de afspraak: het plein aan de hoofdingang van deSingel. 
Production Details
InfoField
Nederlands: festival; dans
Français : festival; danse
English: festival; dance
Bron deSingel, http://s3.eu-central-1.amazonaws.com/desingel-media/a1ib000000MPWudAAH.pdf
Auteur
institution QS:P195,Q775025
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
https://desingel.be/en/info/copyright

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal licentie.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

application/pdf

ac9f2e64b59ca3df20d405b9a8431220ff1284bb

1.707.160 byte

1.758 pixel

1.241 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie19 mrt 2020 11:54Miniatuurafbeelding voor de versie van 19 mrt 2020 11:541.241 × 1.758 (1,63 MB)NellBoeypattypan 19.06

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata