Bestand:Eyemuscles.png

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eyemuscles.png(600 × 389 pixels, bestandsgrootte: 129 kB, MIME-type: image/png)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Français : Muscles de l’oeil - basés sur l’image 889 du livre en ligne « gray’s anatomy »
Nederlands: Anatomie van de oogspieren - bewerkt van afbeelding 889 uit de online editie van Gray's Anatomy
English: Muscles of the eye - based on image 889 from online edition of Gray's Anatomy

Rectus muscles: 2 = superior, 3 = inferior, 4 = medial, 5 = lateral
Oblique muscles: 6 = superior, 8 = inferior
Other muscle: 9 = levator palpebrae superioris
Other structures: 1 = Annulus of Zinn, 7 = Trochlea, 10 = Superior tarsus, 11 = Sclera, 12 = Optic nerve

Datum January 30, 2006 / 30 januari 2006
Bron Gray's Anatomy
Auteur Edelhart Kempeneers
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

PD-self

Source

Unless stated otherwise, this image is from the 20th U.S. edition of Gray's Anatomy of the Human Body, originally published in 1918 and therefore lapsed into the public domain. A copy of Gray's Anatomy can be found on Bartleby and also on Yahoo!.
Gray219.png
Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1924.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een ​​nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Dialog-warning.svg
Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 jan 2007 21:52Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 jan 2007 om 21:52600 × 389 (129 kB)Pngbotoptimized with optipng
30 jan 2006 19:38Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 jan 2006 om 19:38600 × 389 (188 kB)Edelhart~commonswiki{{Nederlands}} {{Image| Title= Oogspieren (anatomie)| Description= Anatomie van de oogspieren - bewerkt van afbeelding 889 uit de online editie van Gray's Anatomy| Author= Edelhart Kempeneers| Date= 30 januari 2006| Source= G

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.