Bestand:John-C-Mather.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(400 × 602 pixels, bestandsgrootte: 81 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving John C. Mather
Bron NASA: http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/2006/mather-photo.html
Auteur Chris Gunn/NASA
Chris Gunn    wikidata:Q110278636
 
Chris Gunn
Beschrijving Amerikaans fotograaf
Bibliografische informatie
creator QS:P170,Q110278636
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Dit werk bevindt zich in het publieke domein in de Verenigde Staten omdat het is vervaardigd door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn functie, en het daarmee volgens Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105 van de United States Code [Engelstalige link] een werk van de Amerikaanse federale overheid [Engelstalige link] is. Nota bene: Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen, en niet op werken van een afzonderlijk(e) Staat, Territorium, Commonwealth, County, Gemeente, of enig andere bestuurlijke eenheid. Dit sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978 [Engelstalige link]. Zie Art. 206.02(b) van "Compendium II: Copyright Office Practices" (Engelstalig).
Public domain Dit bestand bevindt zich in het publiek domein, omdat het gemaakt is door de NASA. In de reproductierichtlijnen van de NASA staat dat "NASA-materiaal niet beschermd wordt door auteursrecht, tenzij anders vermeld".

(NASA copyright policy page of JPL Image Use Policy).

Waarschuwingen:
  • Het gebruik van logo's, insignes en emblemen van de NASA wordt beperkt door de Amerikaanse wet 14 CFR 1221.
  • Op de website van de NASA staat een groot aantal afbeeldingen van het Sovjet-/Russisch ruimteagentschap en andere niet-Amerikaanse ruimteagentschappen. Deze afbeeldingen bevinden zich niet noodzakelijk in het publieke domein.
  • Materiaal dat gebaseerd is op gegevens van de ruimtetelescoop Hubble wordt mogelijk beschermd door auteursrecht als dit niet expliciet vervaardigd is door het STScI [1]. Zie tevens {{PD-Hubble}} en {{Cc-Hubble}} of {{Spacetelescope.org}}.
  • Het gemeenschappelijk project van ESA en NASA betreffende de ruimtesonde SOHO suggereert dat al het materiaal dat gemaakt is door zijn ruimtesonde beschermd wordt door auteursrecht en dat toestemming vereist is voor commercieel niet-educatief gebruik. [2]
  • Afbeeldingen op de Astronomy Picture of the Day-website (APOD) worden mogelijk beschermd door auteursrecht. [3]

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 okt 2006 10:14Miniatuurafbeelding voor de versie van 4 okt 2006 10:14400 × 602 (81 kB)Kelson{{Information |Description=John C. Mather |Source=NASA: http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/2006/mather-photo.html |Date= |Author= |Permission={{PD-USGov}}{{PD-NASA}} |other_versions= }}

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Globaal gebruik van dit bestand bekijken.

Metadata