Bestand:MCC-41978 Memorietafel van Adriaen van Maeusyenbroeck en Anna Elant (1).tif

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ga naar pagina


Oorspronkelijk bestand(3.780 × 3.267 pixels, bestandsgrootte: 35,36 MB, MIME-type: image/tiff, 2 pagina's)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Kunstenaar
Nederlands: Jan Anthonisz. van Ravesteyn
Titel
Nederlands: Memorietafel van Adriaen van Maeusyenbroeck en Anna Elant
Beschrijving
Nederlands: Gesigneerd en gedateerd linksonder: Iohan van Rauesteijn.Fec a° 1618. Onder de wapens van de schenkers op de zijkant van beide bidstoelen eveneens het jaartal 1618 en de aaneen gevlochten initialen van hun voornamen AA. Het echtpaar, gepresenteerd door de H. Adrianus en de H. Anna, is afgebeeld in een gotisch kerkinterieur ter weerszijden van een schilderij met de gekruisigde Christus.
Datum 1618
date QS:P571,+1618-00-00T00:00:00Z/9
Techniek
Nederlands: olieverf, paneel
Afmetingen
Nederlands: Hoogte: 128.0cm, Breedte: 144.5cm, Max. hoogte: 149.0cm, Max. breedte: 164.5cm, Max. diepte: 6.5cm
institution QS:P195,Q1954426
Inventarisnummer
StCC s30
Naamsvermeldingen
Nederlands: Object: aangekocht met steun van Vereniging Rembrandt. Foto: Museum Catharijneconvent, Utrecht, foto Ruben de Heer
Bron/fotograaf View this work on the website of Museum Catharijneconvent
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Dit mediabestand maakt deel uit van de collectie van Museum Catharijneconvent, waarvan een deel beschikbaar is gemaakt via Wikimedia Commons.

Deutsch | English | Français | Nederlands | +/−

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2015012610011141

Creative Commons CC-Zero Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1.0 Universele Public Domain Dedication.
De persoon die een werk voorziet van deze licentie stelt dit werk beschikbaar aan het publieke domein door, voor zover dit wettelijk is toegestaan, afstand te doen van al zijn of haar rechten op het werk in de zin van het auteursrecht en alle andere aanverwante of naburige rechten die hij of zij op het werk heeft. U kunt het werk kopiëren, aanpassen, distribueren en uitvoeren, zelfs voor commerciële doeleinden, zonder dat u daarvoor toestemming hoeft te vragen.

Andere versies

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie17 feb 2015 08:47Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 feb 2015 om 08:473.780 × 3.267, 2 pagina's (35,36 MB)HuskyBot== {{int:filedesc}} == {{Artwork |artist = {{nl|1=Jan Anthonisz. van Ravesteyn}} |title = {{nl|1=Memorietafel van Adriaen van Maeusyenbroeck en Anna Elant}} |description = {{nl|1=Gesigneerd en gedateerd links...

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Metadata