Bestand:Opening Maasvlakte 2 door minister IenM.webm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(WebM audio/videobestand, VP8/Vorbis, lengte 2 min 8 s, 1.024x576 pixels, 2 Mbps totaal, bestandsgrootte: 30,61 MB)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Vandaag maken we de weg vrij voor internationale scheepvaart en handel. Dat past bij Nederland. Zo zijn we groot geworden. Met Maasvlakte 2 zet Nederland de deur wijd open voor de nieuwste generatie containerschepen. En bieden we ruimte aan de modernste terminals. De haven wordt 20 procent groter, de containercapaciteit verdubbelt. Er komen direct en indirect duizenden banen bij.' Met deze woorden opent Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu, vandaag Maasvlakte 2 voor de scheepvaart. 'We zijn er met zijn allen in geslaagd deze eerste fase van Maasvlakte 2 conform de planning en ruim binnen budget aan te leggen. Het project valt circa € 150 miljoen voordeliger uit dan was geraamd. Dit blijkt nu de aanleg grotendeels gereed is', aldus Hans Smits, president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam. Een vloot van zo’n 25 schepen, variërend van klassieke driemasters tot een modern containerschip, vaart vandaag officieel als eerste via het Yangtzekanaal naar Maasvlakte 2.
Datum
Bron Rijksoverheid.nl
Auteur Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Licentie

Logo of Rijksoverheid
Logo of Rijksoverheid

Creative Commons CC0
Unless stated otherwise, a general Creative Commons CC0 permission for all work on the website of the Government of the Netherlands (Rijksoverheid.nl) has been granted, with the exception of:

• Photographs published after August 2015[a]
• Videos, infographics and other images published after 17 October 2018[b]

Copyright statement at rijksoverheid.nl/copyright


Creative Commons CC-Zero Dit bestand is beschikbaar onder Creative Commons CC0 1.0 Universele Public Domain Dedication.
De persoon die een werk voorziet van deze licentie stelt dit werk beschikbaar aan het publieke domein door, voor zover dit wettelijk is toegestaan, afstand te doen van alle rechten op het werk in de zin van het auteursrecht, met inbegrip van alle aanverwante of naburige rechten. U kunt het werk kopiëren, aanpassen, distribueren en uitvoeren, ook voor commerciële doeleinden, zonder dat u daarvoor toestemming hoeft te vragen.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 feb 2015 02:482 min 8 s, 1.024 × 576 (30,61 MB)HannolansUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: