Bestand:Sint Lambertuskerk Kerk-Avezaath Foto 1938.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(2.720 × 2.208 pixels, bestandsgrootte: 1,77 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Picture of the church Sint-Lambertus in the Dutch village Kerk-Avezaath. The exact date the picture was taken remains unknown. In 1938, a central gate made out of bricks was erected, in honour of the 40-year reign of the then Dutch queen Wilhelmina. The gate contains a clock in between the years 1898 and 1938. Since this gate is missing in this picture, only a low fence is visible, the picture could at best originate from early in the year 1938. In the picture one can see the north side of the church, the side facing the open road. The road sign in front of the fence contains the distances to nearby cities/villages: Drumpt 2.2, Tiel 3.9 (to the left) and Kapel-Avezaath 2.5 (to the right). The sign pointing in the direction of the photographer, most propably directs to the villages Erichem and Buren.
Nederlands: Foto van de Sint-Lambertuskerk te Kerk-Avezaath. De exacte datering is onbekend. In 1938 is het toegangshek (rechts van de ANWB-paal) ter ere van het 40-jarig regeringsjubileum van koningin Wilhelmina vervangen door een bakstenen toegangspoort met klok. Daar deze op deze foto ontbreekt is te concluderen dat deze foto ten laatste uit het voorjaar van 1938 kan dateren. De afbeelding geeft de noordzijde van de kerk weer, de zijde die vanaf de doorgaande weg zichtbaar is. Op de ANWB-paal staan de volgende plaatsen en afstanden vermeld: Drumpt 2.2, Tiel 3.9 (beiden linksaf) en Kapel-Avezaath 2.5 (rechtsaf). Het bord dat in de richting van de fotograaf wijst en op deze foto onleesbaar is, vermeldt vermoedelijk de plaatsen Erichem en Buren.
Datum
Bron Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Auteur
English: Unknown
Nederlands: Onbekend
Andere versies
English: See external link at sourcedescription.
Nederlands: Zie externe link bij bronbeschrijving

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal licentie.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie25 aug 2011 15:29Miniatuurafbeelding voor de versie van 25 aug 2011 15:292.720 × 2.208 (1,77 MB)Saberfrog{{en|Cropped on the left en slightly rotated counter-clockwise}}{{nl|lege stukken links en onder weggeknipt en de gehele afbeelding enigszins tegen de klok in geroteerd}}
21 aug 2011 00:21Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 aug 2011 00:213.262 × 2.406 (1,69 MB)SaberfrogHandje op gevel (hand-icoontje van Photoshopbewerking) verwijderd.
2 aug 2011 17:58Miniatuurafbeelding voor de versie van 2 aug 2011 17:583.262 × 2.406 (1,69 MB)Saberfrog{{Information |Description ={{nl|1=Foto van de Sint-Lambertuskerk te Kerk-Avezaath. De exacte datering is onbekend. In 1938 is het toegangshek (rechts van de ANWB-paal) ter ere van het 40-jarig regeringsjubile

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata