Bestand:Tussen Metslawier en Morra..JPG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.024 × 683 pixels, bestandsgrootte: 155 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving
Nederlands: Het landschap tussen de dorpen Metslawier en Morra in Fryslân.

Gaan we dit landschap bekijken op Google Maps dan zien we een prachtige lappendeken van bouwland en weiden met daarboven de mooie patronen van de zandbanken in de Waddenzee.

Het bouwland ligt te wachten, het loof is er af, maar er ligt een hele oogst aan aardappelen klaar. Nog even en de grote rooimachines komen en dan is het even gedaan met de rust.

English: The landscape between the villages Metslawier and Morra in Friesland.

If we look at this landscape on Google Maps, we see a beautiful patchwork of arable land and meadows with the beautiful patterns of the sandbanks in the Waddenzee above it.

The arable land is waiting, the foliage is off, but a whole crop of potatoes is ready. Just a little while and the big harvesters will come and then the rest will be over for a while.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Jan Dijkstra
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie12 nov 2022 16:56Miniatuurafbeelding voor de versie van 12 nov 2022 16:561.024 × 683 (155 kB)R8cocin8removed watermark
17 sep 2010 10:53Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 sep 2010 10:531.024 × 683 (108 kB)Polsbroek{{Information |Description={{nl|1=Het landshcap tussen de dorpen Metslawier en Morra in Fryslân. Gaan we dit landschap bekijken op Google Maps dan zien we een prachtige lappendeken van bouwland en weiden met daarboven de mooie patronen van de zandbanken

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Metadata